In atentia mea

Cum sa te imbogatesti agale

, , , , , 2 comentarii

Daca vrei sa cauti bloguri de educatie financiara personala in limba engleza, iti va fi foarte usor. In primul rind engleza este limba internetului. In al doilea rind exista 200 de milioane de americani in lumea asta. O groaza de oameni care au in singe cultura bogatiei. In al treilea rind America este patria internetului.

Conform Technorati, la momentul cind scriu acest articol (13 noiembrie 2007) sint 6825 de bloguri financiare.

Iar Get Rich Slowly (Imbogateste-te incet) este pe locul 929 din nici-nu-mai-stiu-cite milioane de bloguri de limba engleza. Are aproape 35.000 de abonati prin RSS si o groaza de vizitatori lunari.

Daca sinteti un fan al statisticilor, aceste date v-au facut deliciul. Dincolo de ele veti gasi un blog de educatie financiara personala de o factura aparte. Articolele sint atractive prin informatiile practice, cu aplicabiliate imediata. Limbajul este direct, fara sa faca abuz de termeni de specialitate.

Problematica este vasta. Tot ce ai putea dori sa stii: recomandari de carti pe teme de finante personale, articole despre cum sa economisesti, despre planuri de pensii, carti de credit, cum sa-ti stabilesti bugetul, metode de eficientizare a cheltuielilor, sistemul bancar, cum sa-ti gasesti o banca in functie de nevoile tale si multe, multe alte subiecte.

Cea mai mare calitate a blogului este ca nu teoretizeaza. Expune, diseca, da solutii, dar nu se lanseaza in analize fara rost. Multa informatie, concisa, la obiect.

Urmind sugestiile din Get Rich Slowly nu veti experimenta o crestere spectaculoasa a avutiei personale. In schimb veti intelege mult mai bine cum circula banii in propria ograda si cum sa faceti in asa fel incit sa nu ramineti in pana de resurse. Aplicind tot mai multe metode si sugetii din acest blog veti creste eficienta finantelor personale.

Idei simple, usor de pus in practica. De ce sa nu incercati?

Daca vizitezi pentru prima data Milionarul Mioritic, poate doresti sa stii mai multe despre acest blog.In cazul in care iti place, iti recomand sa te abonezi prin RSS sau prin email.
Daca esti foarte ocupat, descarca un ebook pe care sa-l citesti mai tirziu.

Parerile tale sint importante. Lasa un comentariu sau trimite un email.

Iti multumesc pentru vizita!


Milionarul Mioritic este deschis la colaborari!

Daca ai un blog despre sau obisnuiesti sa scrii pe teme de educatie financiara, trimite-mi articole. Ele vor fi publicate in blogul meu daca:
a. aduc contributii originale si se ridica la nivelul criteriilor de calitate indeplinite de articolele din Milionarul Mioritic
b. nu au mai fost publicate

Astept mesajul tau prin email.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Cum sa te imbogatesti agale

  1. Pingback: Puterea cash flow-ului : Empower.ro

  2. Pingback: Milionarul Mioritic listat in Get Rich Slowly | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.