In atentia mea

Guerilla fiscala: de la carte la curs

, , 4 comentarii
Curs gratuit: Guerilla fiscala

Curs gratuit: Guerilla fiscala

Cartea „Guerilla fiscala” a fost, pentru mine, cum zice romanul, „a labour of love”.

Am mostenit de la mama

Trebuie ca se datoreaza ascendentei mele materne. Mama mea a fost contabila, de profesie, si inevitabil am preluat „din mers” jargonul profesiei. Mai mult decat atat, asistam de multe ori la povestile spuse de mama, legate de munca de pe teren: pe vremea comunistilor, contabilii din Primarie erau pusi sa mearga prin cartier sa „vaneze” meseriasi care munceau la negru:tinichigii, zugravi, carutasi. Am ascultat o seama de snoave, cu replici memorabile si urmariri ca in filme.

Mama e o femeie de treaba: intotdeauna, la prima intalnire cu evazionistul, aplica cele mai simple „corijari”, de obicei o somatie sau ceva similar. ADin aceasta cauza putea sa se plimbe linistita prin Timisoara, fara sa-i fie frica de razbunarea micilor meseriasi prinsi cu ocaua mica. Lucrurile stau diferit astazi, Fiscul devenind o colectie de personalitati, cateva dintre ele absolut dezagreabile.

Cam asta e mostenirea mea fiscala, la care s-a adaugat experienta personala ca liber profesionist, in intalnirea cu Fiscul. La inceput vedeam fiscalitatea ca un domeniu neguros, complex si complicat, ceea ce in buna masura este. Si cum nu imi place sa am de-a face cu oameni sau lucruri de neinteles, m-am apucat sa studiez domeniu.

O munca intensa, dar placuta

Cum am spus, a fost un „labour of love”. M-am documentat cam doi ani de zile inainte de a incepe sa scriu cartea, am citit mii de articole si cate carti am putut sa pun mana, din acelea digerabile. Si, evident, am revenit din nou si din nou asupra lecturii grandioase care este Codul fiscal. In final, a iesit o carte de 340 de pagini, cu peste o suta de note de subsol, cartea pe care am scris-o cel mai greu dintre toate cartile mele.

Evident, eram intr-o postura nepotrivita: un stomatolog, chiar si autor de finante personale si investitii (cu carti scrise din experienta proprie), dar care scrie despre un domeniu in care nu are decat experienta de contribuabil. A trebuit sa-mi „asigur spatele”, asa ca am contactat un expert, o „pasare rara”, care este si contabil si jurist: Horatiu Sasu din Sibiu. Nici nu mai stiu cum am ajuns la el, dar am ajuns bine: Horatiu e un specialist desavarsit, care a accepta cu eleganta sa „ia la purecat” cartea unui „nimenea” in domeniu. El a devenit referentul meu de specialitate, omul pe care m-am bazat ca nu spun prostii in carte.

Cartea

Am tiparit si am lansat cartea, care s-a dovedit un succes: din tirjaul initial am vandut suficiente exemplare pentru ca, de la lansare, sa acopar cheltuielile de tiparire si sa raman cu profit. Dar chiar in acel moment de „glorie” am inteles ca munca mea doar incepuse: pentru a definitiva tentativa mea de a educa publicul larg despre fiscalitatea romaneasca, trebuia sa mai fac cel putin un pas: sa produc un curs de guerilla fiscala, cu tehnici si metode „la zi”, curs dedicat liber profesionistilor si detinatorilor de afaceri.

Cursul gratuit

Astazi, dupa mai bine de doi ani de la acea promisiune facuta mie si cititorilor mei, sunt fericit sa te anunt ca acea clipa a venit: cursul e facut, mai mult, s-a realizat si un mini-curs gratuit cu trei prezentari video, ce insumeaza aproape o ora: material condensat, plin de tehnici de reducere legala a taxelor si impozitelor, adica de optimizare fiscala.

Te invit sa te inscrii la cursul gratuit: sunt sigur ca o sa-ti placa si o sa inveti ceva nou, daca ai afacerea ta sau, si mai bine, daca vrei s-o pornesti, fie ca liber profesionist, fie ca antreprenor.

Pentru a participa la cursul gratuit, da click pe linkul de mai jos:

http://gratuit.lucadezmir.com

Lasa in formular adresa ta de email pe care o folosesti zilnic si numele mic si apasa butonul „Trimite”, dupa care fa pasii pentru a finaliza inscrierea la curs.

In plus, urmareste milionarulmioritic.com, pentru ca in urmatorul articol iti voi spune povestea interesanta a realizarii acestui curs online.

Completare ulterioara:

Am observat ca unii cititori au probleme cu inscrierea la curs. Majoritatea se pot inscrie, nu am gasit care e cauza.
Daca nu poti sa te inscrii, lasa un comentariu mai jos, cu emailul si numele tau si te inscriu eu la mini-cursul gratuit.

Luca

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Guerilla fiscala: de la carte la curs

  1. Luca Dezmir zice:

    am verificat formularul si functioneaza
    probabil folosesti in email sau in nume caractere ciudate.
    sau incearca cu un alt browser: Chrome sau Mozillla

  2. Ana zice:

    Am distribuit ca semn de multumire pentru informatiile venite de la tine si care mi-au fost de mare folos acum vre-o cinci/ sase ani in urma.

    Spor in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.