In atentia mea

Vrei sa detii o firma in Romania, scutita total de impozite?

, , , , Lasa un comentariu
Imagine:7rains

Imagine:7rains

Astazi vreau sa-ti destainui ceva important…

Atunci cand am inceput sa scriu cartea „Manual de guerilla fiscala”, am pornit cu gandul sa ajut cat mai multi oameni. Am vrut sa le ofer informatii practice prin care sa poata sa plateasca, in mod legal, cat mai putine taxe si impozite.In momentul in care am pornit sa ma scufund in marea masa de informatii pe care o reprezinta domeniul optimizarii fiscale (reducerea taxelor si impozitelor), mi-am dat seama ca o carte nu-mi va ajunge pentru ce mi-am propus: cantitatea de informatii si metode este atat de mare, incat mi-ar trebuit patru, sase sau chiar zece carti pentru a scrie tot ce se poate scrie in acest domeniu.
De aceea am luat o decezie grea: voi scrie o carte in care sa sensibilizez oamenii asupra subiectului si sa ofer informatii si metode de calitate, prin care oamenii sa INCEAPA sa reduca din taxele si impozitele pe care le platesc catre stat.

In acelasi timp mi-am promis ca o sa completez cartea cu un curs online, in care sa ofer cele mai bune tehnici de reducere a poverii fiscale, destinate acelui segment din populatie care este cel mai hartuit de organele fiscale: intreprinzatorul particular, care are o firma.

Astazi am pornit pe acest drum. Cu ajutorul consultantului fiscal Horatiu Sasu, cel care a verificat cartea „Manual de guerilla fiscala” pentru a asigura corectitudinea informatiilor de specialitate (Horatiu are atat studii de economie cat si studii de drept), am inceput sa strang o echipa de specialisti, cei mai buni dintre cei care au fost sensibili la telul meu de a ajuta oamenii.

Aceasta echipa, cu experienta de ani de zile in optimizarea fiscala, este pregatita sa te ajute cu toata priceperea de care da dovada, sa platesti cat mai putine taxe si impozite catre stat.
Daca esti intreprinzator sau daca vrei sa pornesti o afacere, daca ai o firma sau esti liber profesionist, cu alte cuvinte daca prestezi o activitate economica supusa fiscalitatii, avem nevoie de tine. Te rog sa ne spui care sunt nevoile tale in domeniul fiscalitatii, ce probleme ai cu fiscul si vrei sa fie rezolvate, pentru a plati cat mai putine taxe si impozite catre stat, prin metode ABSOLUT LEGALE.
Titlul acestui articol nu este o gluma: este doar unul dintre subiectele pe care specialistii echipei sunt dispusi sa le detalieze in cadrul unui curs online dedicat in intregime intreprinzatorilor, indiferent de tipul de activitate prestat si de forma de organizare. Acest subiect este acompaniat de alte asemenea tipuri de subiecte, despre care vrem sa aflam parerea ta.
Te rog sa ne ajuti sa producem cel mai folositor curs de optimizare fiscala din Romania, raspunzand unui sondaj care sa ne permita sa construim acel curs care sa fie adaptat nevoilor tale. Pentru a completa acest sondaj, da click pe linkul de mai jos:
Contributia ta este exprem de valoroasa. Completarea acestui sondaj iti ia doar doua minute. Iti multumesc pentru timpul tau!
Cu prietenie,
Luca
P.S. 1 daca vei completa sondajul, participi automat la un concurs cu 3 castigatori, alesi prin tragere la sorti. Fiecare castigator va primi una dintre cele patru carti pe care le-am scris, in format electronic.
P.S. 2  ca sa primesti la timp informatii despre acest curs, iti recomand sa te abonezi la Buletinul Informativ luca Dezmir.  Pentru a te abona. click aici.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.