In atentia mea

Problema cu spam-ul si altele

, , Lasa un comentariu

te-am-prins

Feedburner

Dupa articolul meu despre problema care o am cu trimiterea prin email a articolelor de la Milionarul Mioritic, articole ce ajung in folderul de SPAM, am primit citeva mesaje de email iar la sondajul meu prezent la acel articol au raspuns 16 persoane.

Din sondaj reiese ca cele mai multe probleme apar la conturile de yahoo pe cind la conturile de google nu ajung in SPAM decit jumatate din numarul de mesaje care ajung la yahoo. Se pare ca nu sint probleme cu alte conturi decit cele de la cei doi provider majori de servicii de email.

Tinind cont de numarul scazut de persoane care au raspuns la sondaj, va rog sa sacrificati doua minute pentru a ma ajuta. Gasiti sondajul la aceasta pagina, la sfirsitul articolului.

Ii multumesc lui Leonard care a incercat sa ma sprijine cu consiliere tehnica in aceasta problema.

1 Aprilie

Mi-am pierdut antrenamentul, n-a fost agitatie la articolul din 1 Aprilie…

Raspunsuri la emailuri

In ultimul timp volumul de emailuri pe care le primesc a crescut simtitor. Ca urmare, am luat decizia de a raspunde la emailuri in aceeasi zi doar la emailurile importante. La cele care nu sint urgente precum si la cele care necesita un raspuns detaliat, voi aloca o sedinta in fiecare week-end.

De aceea va rog sa fiti rabdatori in momentul in care imi trimiteti un email. Voi raspunde in functie de criteriile enumerate mai sus.

Proiectul AVANTAJ LA START, editia 2009

Am declansat activitatea de colectare a materialelor care vor intra in editia 2009 a DVD-ului AS. Va rog sa ma ajutati cu propuneri. Am nevoie de materiale pe care voi le considerati interesante, in format text (electronic, preferabil pdf) , materiale audio si materiale video. Cind propuneti materiale va rog sa tineti cont de urmatoarele criterii:

  • materialul sa fie disponibil gratuit (conform Creative Commons)
  • daca materialul este sub incidenta legii dreptului de autor, va rog sa-mi propuneti materiale in cazul in care cunoasteti personal detinatorul copyright-ului si puteti sa ma ajutati in obtinerea unei licente de reproducere
  • materialele sa se incadreze in temele proiectului (educatie financiara, dezvoltare personala, preventia consumului de droguri, a violentei, ecologie…)

Materialele pot fi in limba romana sau daca e o limba straina, preferabil in limba engleza.

De asemenea am nevoie de:

  • traducatori, recomandabil cu facultatea de filologie sau persoane bune cunoscatoare de limbi straine (engleza in general, dar si alte limbi de circulatie mondiala in functie de provenienta materialelor)
  • persoane care stiu sa subtitreaze materiale video
  • persoane care stiu sa editeze materiale video, mai ales in format DVD

Colaborarea se face pe baza benevola, este neretribuita. Cei care doresc sa ma ajute vor face parte din echipa AS si vor beneficia de toate avantajele pe care le au membri Clubului AS (detalii la aceasta pagina)

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.