Carti, filme si evenimente

Toastmasters Timisoara – Nu prajim paine, devenim oratori & leaderi!

2 comentarii

Dragii mei,

Va invit, de data aceasta la un eveniment ce are loc in Timisoara. Aniversam primul an de existenta al primului Club Toastmasters din Romania.

Prietenii nostri de la Toastmasters organizeaza cu ocazia acestei aniversari, o intalnire, deschisa tuturor celor care vor sa afle ce inseamna Toastmasters International.

TM

Pe langa alte surprize, cafea de la S…., dar mai bine nu spun de unde ca si asa au facut reclama gratuita firmei in emisiunea mea de la radio :(, o sa aveti ocazia sa vedeti cum se desfasoara o intalnire a clubului, o sa puteti intra in pielea unui orator in public, ii vedeti pe altii la lucru sustinand discursuri Ad Hoc sau pregatite in prealabil si veti afla care este misiunea Toastmasters in Timisoara.

Cu siguranta va fi o experienta placuta pentru toti cei care vor participa, veti vedea ca nu e chiar asa de greu sa vorbesti in public, dar iti trebuie ceva experienta si nu in ultimul rand veti putea deveni colegi cu noi in acest club.

Membri Toastmasters va asteapta cu drag, marti 3 noiembrie, incepand cu ora 19.00 la Facultatea de Mecanica din Timisoara,  amfiteatrul 150.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Toastmasters Timisoara – Nu prajim paine, devenim oratori & leaderi!

  1. Emsi zice:

    Am vazut pe toastmasters.org ca exista un asemenea club si in Bucuresti? cunoaste cineva detalii despre acesta? este activ?

    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.