In atentia mea

Ma gasiti si pe Twitter

2 comentarii

Contul meu de TwitterDesi am un cont de Twitter de ceva timp, nu l-am folosit.  Nu-i gaseam o utilitate. Mai mult, sa stau tot timpul conectat la fluxul de date mi se parea o risipa de timp si o irosire a atentiei.

Dar mi-a venit o idee:  as putea sa folosesc acest sistem de mesagerie pentru a propune, zilnic, link-uri catre articolele interesante pe care le gasesc.  Iata domeniile pe care le urmaresc:

  • finante personale
  • stiri si analize economice din piata internationala si nationala
  • trading
  • investitii imobiliare
  • nu numai…

La ultima categorie vor intra articole umoristice sau de interes pentru barbati (am propus deja un articol despre Kate Winslet… deci aviz amatorilor) , articole pe teme tehnice si altele.

Cel putin cinci zile pe saptamina voi propune aceste link-uri, la ore variate, in functie de timpul pe care il am disponibil pentru a citi blogurile pe care le urmaresc. Va invit sa dati follow la contul meu de Twitter.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Ma gasiti si pe Twitter

  1. Ce prolific ai fost ieri la capitolul articole noi. Felicitari!
    Cat despre twitter … nu agreez acest canal de comunicare! cumva instinctiv, am acelasi feeling in ce priveste twitter ca si in ce priveste alte „social networks”. Si asta in pofida faptului ca sunt o persoana exagerat de sociabila in „real life”.
    Dar iti doresc succes pe twt …

  2. Luca zice:

    mersi Nicu dar chestia cu articolele a fost o mica gafa 🙂

    m-am jucat cu ordinea articolelor in blog dupa care am revenit la listarea lor cronologica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.