Carti, filme si evenimente

Gratuit: Tribes de Seth Godin

, , , , 3 comentarii

Am mai scris despre audible.com, o firma din SUA care se ocupa cu vinzarea de audibobooks. Ei dau periodic sub forma gratuita diferite carti audio.

Astazi va propun sa descarcati de la Audible o carte deosebita: Tribes (Triburi) de Seth Godin.

seth

Pentru multi dintre voi Seth Godin nu are nevoie de prezentare. Pentru ceilalti voi spune ca Seth este una dintre personalitatile extraordinare din domeniul marketingului. Puteti citi despre el in Wikipedia sau puteti sa va abonati la blogul lui.

Cei care ma urmaresc pe Twitter au putut citi deja un interviu cu Seth, pe care l-am propus acum citeva zile (acesta este avantajul de a ma urmari zilnic pe Twitter, dau stiri proaspete, recomand articole care pot fi citite „calde” pe net). Vestea se misca repede, asa ca ieri am primit de la Pera Novacovici doua link-uri, unul spre Tribes in format audio, altul spre un fisier pdf cu   Q&A (intrebari si raspunsuri) despre carte. Pentru ca nu se specifica termenul limita de descarcare, m-am grabit sa va dau aceasta informatie. Nu am downloadat cartea, de aceea va rog sa-mi spuneti daca ati reusit voi.

Precizari importante:

Pentru a descarca fisierul e nevoie sa aveti un cont la audible.com  Inainte de a da click pe linkul cu audiobook, pe care o sa-l dau mai jos, va rog sa va logati la audible (daca aveti cont).

Daca nu aveti cont, dati click pe link si vi se va cere sa va faceti contul. E IMPORTANT sa alegeti ca tara de domiciliu SUA,  pentru ca altfel nu va lasa sa descarcati fisierul.

Link-urile:

Audiobook Tribes de Seth Godin (in limba engleza)

Q&A despre Atribes (fisier pdf in limba engleza)

Contul meu de pe Twitter

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Gratuit: Tribes de Seth Godin

  1. Concediaza-ti seful! zice:

    ca fapt divers:

    a aparut recent prin librarii o carte a lui Seth Godin (viitorul apartine companiilor mici – sau ceva de genul acesta), o compilatie de articole si posturi publiccate de acesta online

    o lectura interesanta si captivanta, o carte a naibii de scumpa (vreo 80 de RON), dar ceea ce vroiam sa spun este ca aceasta carte am citit-o in intregime la Diverta (din mall plaza si mall vitan), in mai multe zile, in fotoliile acelea de piele, in reprize de cate 10-20 de minute, in timp ce asteptam diverse persoane cu care aveam intalnire

    nice 🙂

  2. Pingback: Recenzie: Tribes de Seth Godin | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.