In atentia mea

Milionarul Mioritic la roblogfest 2008

, 3 comentarii

roblogfest este un concurs popular al blogurilor romanesti, aflat la a treia editie. Prin romanesti se intelege orice blog actualizat de cel putin o data pe saptamina care are cel putin un realizator roman.

Cu citeva zile inainte de lansarea propunerilor, un cititor al blogului ma informa despre roblogfest. I-am multumit pentru initiativa. Cind mi-am facut un cont pentru a-l propune in concurs, Milionarul era deja prezent la urmatoarele categorii:

  • cel mai bun blog nou
  • cel mai bun blog personal
  • cel mai bun blog de business/tehnologie (jurizat)

Multumesc celui care a facut-o.

Milionarul Mioritic nu are sanse la un premiu din doua motive:

  • este un blog de nisa
  • nisa lui (educatie sau business) nu exista ca si categorie de jurizare

Prin condensarea a doua sectiuni care existau separat in editia de anul trecut la roblogfest (cel mai bun blog de tehnologie si cel mai bun blog de business) si prin disparitia sectiunii cel mai informativ blog, sansele Milionarului au disparut. Este decizia organizatorilor, care a favorizat blogurile de tehnologie in dauna celor de business (intotdeauna blogurile de tehnologie vor fi mai populare decit cele de business).

Dupa terminarea perioadei de propunere a blogurilor (adica peste zece zile) urmeaza perioada de votare. Va recomand sa mergeti la site-ul organizatorilor si sa ma votati. Pentru a putea vota trebuie sa va faceti un cont in site.

Organizatorul roblogfest, Dragos Novac, ne asigura ca nici lui nu-i plac formularele de inscriere, desi pentru a vota trebuie sa treci prin supliciul completarii unuia. Este laudabila dorinta lui de a face procesul de votare cit mai corect.
La fiecare editie, modalitatea prin care iti poti promova favoritul s-a schimbat. Conform legii birocratiei, procesul a devenit din ce in ce mai complicat. Sint sigur ca, daca s-ar fi dorit, s-ar fi putut gasi o solutie mai eleganta.

Bun sau rau, cu probleme sau nu, roblogfest este o initiativa care tebuie sustinuta. Reprezinta o miscare de coagulare a blogosferei romanesti, o scena de care noi, bloggerii, avem nevoie.

Multumesc in avans tuturor celor care vor face efortul de a vota Milionaul Mioritic, la categoria la care cred de cuviinta. Apreciez orice initiativa care inseamna sustinerea acestui proiect, incepind cu propunerile de colaborare in domeniul educatiei financiare personale si terminind cu simpla vizitare a blogului.

Cit despre ce va face Milionarul la roblogfest, vom vedea la sfirsitul lunii.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Milionarul Mioritic la roblogfest 2008

  1. Pingback: De ce nu sint popular... | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.