Recomandarile mele

De-a lungul timpului am primit oferte pentru a testa diferite materiale educationale pe teme legate de bani sau dezvoltare personale. Mai jos aveti o lista cu recomandari. Materialele (carti, seminarii, cursuri, servicii…) sunt incercate de mine sau sunt oferite de persoane/firme pe care le cunosc si in care am incredere.

Recomandarile contin scurte prezentari, cu link spre articole de recenzie (daca exista) sau direct la paginile de vanzare ale produselor.

 

Parinte inteligent sau dresor eficient?

DVD

DVD „Parinte inteligent sau dresor eficient?”

„”Parinte inteligent sau dresor eficient” este un DVD educational, care trateaza probleme stringente din cadrul relatiei dintre un parinte si copilul sau. Sunt probleme cu care te intalnesti, ca parinte, in fiecare zi si pe care, de multe ori, ti-e greu sa le gestionezi. Invata cum sa abordezi problema timpului pe computer si la televizor, cum sa decizi, impreuna cu copilul tau, ce prieteni isi alege, unde  si cu cine isi petrece timpul liber. Afla metode eficiente care te ajuta sa construiesti o relatie sincera si calda cu copilul tau.

Acest DVD este realizat si produs de Simona Hupov, trainer specializat in comunicarea dintre copii, parinti si profesori. Simona este redactor radio si TV, avand emisiuni dedicate adolescentilor si parintilor, la radiouri si televiziuni locale si nationale. Afla mai multe despre Simona si activitatile sale vizitand blogul ei (click aici).

 

Mami, vreau un pierce in limba!

Cartea "Mami, vreau un pierce in limba!"

Cartea „Mami, vreau un pierce in limba!”

“ Mami, vreau un pierce în limba!”  este adresata adolescentilor, dar care ar trebui citita si de parinti sau… este o carte pentru tine, ca parinte si pe care obligatoriu, trebuie sa o dai adolescentului tau si o citeasca.
Ca adolescent, atunci când vei citi aceasta carte, vei descoperi ca nu esti singur.
Vei afla cum poti discuta cu parintii tai sau cu un alt adult de încredere, chiar daca acest lucru si se pare imposibil.
Vei vedea ca poti negocia cu parintii tai anumite lucruri, fara a crea certuri sau conflicte.
Vei vedea ca poti gasi solutii în problemele tale legate de iubire.
Vei învata sa fii tu însuti atunci când prietenii tai vor altceva, fara sa îsi pierzi statutul pe care îl ai în grup.
Vei învata sa îti învingi timiditatea si sa spui ceea ce gândesti.
Vei afla raspunsuri clare daca vrei sa stii mai multe despre sex.
Vei afla metode simple prin care poti sa îti cresti încrederea în tine.
Vei vedea ca poti lua decizii singur!
Vei învata cum sa obtii mai multa libertate!
Dupa ce vei citi aceasta carte, relatiile tale cu parintii pot deveni mult mai linistite!

Aceasta carte  este scrisa de Simona Hupov, trainer specializat in comunicarea dintre copii, parinti si profesori. Simona este redactor radio si TV, avand emisiuni dedicate adolescentilor si parintilor, la radiouri si televiziuni locale si nationale. Afla mai multe despre Simona si activitatile sale vizitand blogul ei (click aici).

 

Cursuri de camaraderie

 

Blazonul Cursului de camaraderie

Blazonul Cursului de camaraderie

De ce doar adultii sa beneficieze de team-building? De ce doar angajatii sa participe la evenimente in aer liber, in care spiritul de echipa sa triumfe in fata individualismului?

Acestea sunt intrebarile pe care si le-a pus Simona Hupov, trainer specializat in comunicarea dintre copii, parinti si profesori.

Simona organizeaza, pe parcursul anului, Cursuri de camaraderie, in care imbina seminariile cu activitatile in aer liber, intr-un program destinat distractiei si intaririi spiritului de camaraderie. Intr-un decor natural, in padurile din preajma orasului Orastie, la Arsenal Park, beneficiind de conditii de cazare si masa la nivel de trei stele, copiii invata pe parcursul cursului sa gestioneze relatiile cu cei din jur si sa isi dezvolte spiritul de echipa.

Detalii despre Cursul de camaraderie gasiti la site-ul acestuia (click aici) iar despre Simona la blogul ei (click aici).

Gazduire de site-uri – Bluehost

Webhosting de calitate: Bluehost

Webhosting de calitate: Bluehost

A sosit un moment, in istoria site-ului Milionarul Mioritic, cand am trecut de la hosting gratuit (la wordpress.com) la hosting platit. Am ales de la inceput firma Bluehost din SUA, a carei servicii le folosesc si in acest moment.

Citeste o recenzie despre Bluehost (click aici), in care explic, intre altele, cum poti sa-ti transferi un site romanesc pe Bluehost, chiar daca ai nume de domeniu din Romania, cu extensia .ro sau similara.

Carti la librarie.net

Probabil cea mai mare librarie online din Romania

Probabil cea mai mare librarie online din Romania

Librarie.net este, fara indoiala, cea mai mare librarie romaneasca de pe internet. Cu o experienta de ani de zile, aparuta pe cand in Romania magazinele online se numarau pe degete, librarie.net ofera servicii profesionale si te ajuta sa gasesti cartile pe care le cauti de mult, carti de care ai nevoie.

Librarie.net are si un program de afiliere care da posibilitate detinatorilor de site-uri si bloguri de a castiga bani din promovarea acestui site.

 Precizare importanta!
Acest articol contine linkuri de promovare si linkuri de afiliat.

Un gând despre „Recomandarile mele

  1. Pingback: Schimbari de vara la milionarulmioritic.com | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.