Atentie!

Am absolvit urm?toarele cursuri online:
1. Personal & Family Financial Planning la University of Florida (USA)
2. Behavioral Finance la Duke University (USA)

Am absolvit un curs de investi?ii la burs? cu Jorg Christian Manetti.

Sunt trainer acreditat.

Toate informatiile prezentate in articolele din site sunt opinii personale, sincere, ale mele si ale autorilor colaboratori.  Articolele au un scop informativ, educativ. Aspectele teoretice si exemplele practice nu trebuie considerate ca recomandari sau strategii de investitie.

Nu luati decizii legate de administrarea banilor propri sau decizii de investitie, bazate pe informatiile prezente in acest site, decat dupa ce ati cerut parerea unui consultant de specialitate.

Folosirea informatiilor din acest site se face pe raspunderea voastra personala. Desi am facut toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte, ele pot deveni depasite in scurt timp, datorita evolutiei rapide a factorilor economici si financiari.

In legatura cu raspunsurile mele catre cititori

Desi raspund intrebarilor celor care vor sa-mi afle parerea despre un subiect financiar, nu sunt consilier financiar autorizat. Daca doriti o parere autorizata (a se citi „cineva care are o diploma in domeniu”) va recomand sa va adresati unui consilier financiar .

Sectiunea „Consultanta imobiliara” analizeaza de cele mai multe ori situatii si cazuri reale. Analizele si concluziile prezentate in aceasta sectiune au rol strict educational si informativ si nu sunt sugestii, recomandari sau strategii de investitie. Pentru a obtine consultanta calificata va recomand sa va adresati unui consilier de investitii imobiliare.

Detalii despre drepturile de autor:

Creative Commons License
Materialele din acest site sint licentiate conform
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License
.

Site-urile si blogurile cu tematica asemanatoare sunt incurajate sa preia articolele prezente in Milionarul Mioritic. Conditiile de reproducere sunt:

  1. mentinerea neschimbata a continutului copiat
  2. distributia materialelor trebuie sa fie gratuita
  3. publicarea lor se face numai  dupa informarea prin email cu indicarea adresei de web la care va fi reprodus articolul
  4. precizarea sursei materialului (Blogul de educatie financiara „Milionarul Mioritic”) si adresa de web (https://milionarulmioritic.com)

Exceptie de la aceaste reguli fac articolele apartinind colaboratorilor blogului.

Linkuri de afiliat

In cadrul site-ului pot exista linkuri de afiliat, in cadrul articolelor de prezentare/recenzie de produse si in cadrul bannerelor publicitare. Prin folosirea acestor linkuri, finalizate cu cumpararea de produse/servicii, voi primi un comision.

Autorii colaboratori

Milionarul Mioritic accepta articole de la colaboratori. Autorii  sunt responsabili pentru informatiile prezente in articolele lor. Parerile exprimate in aceste articole nu reprezinta pozitia oficiala a detinatorului site-ului, in subiectele abordate.

Drepturile de autor pentru articolele colaboratorilor apartin in totalitate acestora.

Politica de confidentialitate

Milionarul Mioritic respecta dreptul de confidentialitate al celor care îsi exprima parerea în cadrul blogului. Detaliile lor de contact (IP sau email) nu vor fi furnizate nimanui iar continutul emailurilor primite de la cititori nu vor fi folosite in cadrul blogului decat in asa fel incat sa nu se poata recunoaste identitatea expeditorului.

Sursa imaginilor fotografice din blog

Imaginile fotografice folosite pentru ilustrare sint preluate de pe http://www.sxc.hu si http://www.flickr.com (in ultimul caz cu precizarea expresa a sursei si autorului)

Exceptie fac imaginile grafice in limba romana, care sint realizate de mine.