In atentia mea

Un interviu care nu trebuie ratat: Pera Novacovici

, , 8 comentarii

Pera este unul dintre prietenii mei si este un colaborator de afaceri apropiat. Acest lucru mi-a permis sa-l cunosc destul de bine si sa pot gasi intrebari pentru interviu, la care stiu ca poate da raspunsuri pertinente si interesante.

Cu toate acestea, Pera m-a surprins placut in acest interviu si mi-a demonstrat ca este o personalitate mult mai complexa decat as fi banuit. E un interviu despre succes, despre factorii care il determina, despre marketing si marketing online in special, despre profilul psihologic al consumatorului roman si iarasi despre succes. La final Pera vine cu doua recomandari excelente pentru tineri, referitoare la ce trebuie sa faca pentru a avea o viata cum si-o doresc. Aceste recomandari pot fi utilizate de oricine care nu este multumit de viata sa si planuieste „un nou inceput.

Va urez auditie placuta.

Daca nu se incarca playerul audio, poti audia interviul dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

8 gânduri despre „Un interviu care nu trebuie ratat: Pera Novacovici

  1. miu jenica zice:

    SALUT,
    TOT CEEA CE SPUNE PERA, SUNT LUCRURI E CARE LE-AM MAI AUZIT, SPUSE CHIAR DE EL PERSONAL, DAR…MA BUCUR SA LE AUD TOT TIMPUL, PENTRU CA SUNT EXTRAORDINAR DE MOTIVANTE. ESTE UN LUPTATOR, SI CE IMI PLACE CEL MAI MULT LA EL ESTE CA SE DOVESDESTE A FI UN FOARTE BUN MENTOR, PENTRU CA DUPA PAREREA MEA OAMENII CARE SCHIMBA LUMEA SUNT DOAR ACEI CARE SUNT CAPABILI SA IMPARTASEASCA CELORLALTI CEEA CE EI STIU SA FACA. NU LASI NICI O URMA PE PAMANT DACA NU AI ELEVI CARE TE DEPASESC, NUMAI ATUNCI TE POTI SIMTI IMPLINIT CU ADEVARAT!
    MULT SUCCES LA AMANDOI!
    JENICA MIU

  2. Donald Trump nu a dat faliment niciodata pana acum. E o declaratie gresita 🙂 a avut afaceri care nu au mers, dar nu a fost niciodata falimentat. In schimb sunt alti oameni care au pierdut tot ce aveau si au reusit sa se ridice mult mai sus ca data trecuta. Abilitatile si atitudinea (altitudinea) nu ti le poate lua nimeni.

    Fain interivul! Go Pera! 😀

  3. Pera zice:

    Multam de feedback

    @ Gabi

    Totusi, am cautat pe wikipedia si zice ca Trump a falimentat 🙂

    Financial problems (1989–1997)

    By 1989, the effects of recession left Trump unable to meet loan payments. Trump financed the construction of his third casino, the $1 billion Taj Mahal, primarily with high-interest junk bonds. Although he shored up his businesses with additional loans and postponed interest payments, by 1991 increasing debt brought Trump to business bankruptcy[5] and the brink of personal bankruptcy.

    Aici e link-ul: http://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump

  4. Luca Dezmir zice:

    cred ca episodul este relatat pe larg in „Cum sa devii bogat” de Donald Trump, parca acolo am citit…sau altundeva? 🙂

  5. „Although he shored up his businesses with additional loans and postponed interest payments, by 1991 increasing debt brought Trump to business bankruptcy[5] and the brink of personal bankruptcy.”

    Chiar aici spune ca nu a faliminentat, era foarte aproape, dar in loc sa se dea batut a imprumutat si mai multi bani ca sa poata continua si a reusit sa scape de probleme. Trump spune ca ala a fost cel mai jos punct din viata lui. Dar nu a falimentat, a fost in prag de faliment si a reusit sa se scoata.

    Afacerea poate a dat faliment mai tarziu, dar el personal nu a fost falimentat niciodata. Adica sa ajunga sa nu mai aiba nimic din ce avea.

  6. cosmina zice:

    Dupa parerea mea, a fost un interviu reu?it si educativ. Felicit?ri Pera!

    Ai atins intr-un timp relativ scurt puncte cheie pentru dezvoltarea personala a fiecaruia. Sunt sigura ca si ceilalti ascultatori sunt de acord cu mine si au avut ceva de invatat din acest interviu.

    Mie de exemplu, mi-ai deschis apetitul, daca se poate spune asa, pentru marketing si pentru dezvoltarea unei afaceri online. Am inteles ca lucrezi la un proiect, prin care o sa-i inveti pe oameni cum sa-si puna bazele unei astel de afaceri. De-abia astept!

    Eu te apreciez mult pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci!

    Ma simt onorata sa te cunosc!

    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.