Carti, filme si evenimente

„Marketing relational” si o oferta care o poti lua ca model didactic

, 3 comentarii

Nu exista succes in afaceri fara marketing.

Marketingul este activitatea care produce vanzari. Poti sa ai un produs excelent, poti sa ai o echipa fantastica, in stare sa realizeze cele mai calitative produse, daca lumea nu stie de serviciul sau produsul tau, acesta nu are cum sa se vanda.

Mai ales acum, in plina criza economica, in care orice client se gandeste de doua, de trei sau de mai multe ori inainte de a  scoate un ban din buzunar, este ESENTIAL sa stii sa-ti promovezi oferta.

Chiar daca ai citit articole si carti de marketing si ai aplicat unele procedee, intotdeauna este loc de mai bine. Acest „mai bine” vine sub forma unei oferte cu adevarat speciale, un pachet de marketing relational.

El este oferit de Audiosfera, si este asamblat de insasi conducatorul acesteia, Cristian Carstoiu. Cristian are experienta ca antreprenor si patron de multi ani, fiind cel care a pus pe picioare editura Amalteea. Cititorii mei care ma urmaresc de mai demult, cunosc si latura de trainer a lui Cristian care, in urma cu niste luni, a organizat un seminar de vanzari directe.

Experienta sa si contactele pe care le are i-a permis sa asambleze un pachet de marketing relational, cu adevarat deosebit. Acest pachet are 6 (sase) elemente:

  1. strategii de marketing puternice dar putin cunoscute
  2. Marketing Magnetic de Dan Kennedy (cunoscut expert american in marketing direct)
  3. manual pentru un inceput superrapid
  4. strategia abordarii pietelor mici
  5. invata ce au facut altii (interviuri cu antreprenori)
  6. asistenta personala (consultatie in valoare de 500 de euro)

Dupa cum vezi, atat materiale scrise cat si materiale audio plus o consultatie. Este o oferta asa cum, personal, nu stiu sa mai existe in Romania.

Dar nu numai oferta in sine este deosebita, cat si conditiile  de garantie:

  1. daca ai cumparat pachetul, timp de doua luni de zile il poti returna (in cazul in care nu esti multumit de el) fara nici o explicatie
  2. daca in 10 luni de zile, aplicand principiile din acest pachet, afacerea ta nu si-a imbunatatit profitul cu 5000 de euro, si poti dovedi ca ai aplicat aceste principii, ti se returneaza pretul pachetului

Pe langa aceste garantii, ai pana in data de 31 mai, o oferta promotionala: cumpara acest pachet si vei primi gratuit un „Curs practic de vanzari”, format din doua audio-cd-uri.

Ce imi place la aceasta oferta este nu numai complexitatea materialelor din ea, dar mai ales cele doua garantii si oferta tentanta din promotie. La final, dar poate cel mai important, este pretul. Pretul „de lista” este 197 de lei, care nu mi se pare deloc mare, in conditiile ofertei.

Mai mult, datorita relatiei speciale pe care o am cu Cristian, pot sa ofer cititorilor Milionarului Mioritic o reducere extrem de generoasa, de la 197 RON la 150 de RON, ceea ce inseamna aproape 24%!

Pentru a beneficia de aceasta reducere, trebuie sa folositi un cod promo, care este:

milionarulmioritic

Cand completati formularul de comanda, la casuta „Cod Promo” trebuie sa introduceti acest cod.

Mai multe detalii despre aceasta oferta precum si formularul de comanda, gasiti la aceasta pagina. (click aici).

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „„Marketing relational” si o oferta care o poti lua ca model didactic

  1. Gogu Leanu zice:

    Inainte erai altruist(sentimente crestinesti,comunism egalitar-de la tine pentru toti gratuit-im mod egal_acum vad ca ti-a trecut, ai devenit in sfarsit afacerist -experiente pe bani–tovarasi ..tineo tot asa ca deja ai luat-o prost.Bafto Delodelo.

  2. Xenia zice:

    of… iti ofera omul ceva de valoare si atunci gasesti cum sa -i scoti ochii… na,trebuie totul sa fie gratis,sa faca totul fara urma de cistig pentru sine.Interesant de ce atunci cind te duci la un specialist caruia ii ceri parea nu ii zici sa iti ofere informatia pe gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.