Finante personale

Inscrie-te la programul de mentorat financiar 2017!

Lasa un comentariu
Mentorat financiar

Mentorat financiar

In cadrul proiectului AVANTAJ LA START (avantajlastart.net) am pornit, acum trei ani, un program-pilot de mentorat financiar gratuit pentru adolescenti si tineri cu vârsta de pana in 23 de ani. Initial programul a avut 23 de participanti. Anul trecut numarul de inscrisi a ajuns la 54, pentru ca anul acesta sa depaseasca (in momentul in care scriu acest articol) 100 de inscrisi.

Programul consta intr-un curs online de 14 saptamani, in fiecare saptamana fiind un modul dedicat unei teme importante din educatia financiara. Programul mai contine 2 webinarii si, in masura in care exista interes, o intalnire live, la finalul programului.

Materialele educationale sunt imbunatatite de la an la an, in acest an am pregatite (pana acum) doua videouri care vor suplimenta actualele materiale video ale cursului.

Te invit sa afli mai multe despre program si sa te inscrii la adresa de web de mai jos:

http://avantajlastart.net/mentorat-financiar

Inscrierile sunt deschise pana in 31 decembrie 2016, programul de mentorat incepe in 16 ianuarie 2017.

Te rog sa dai mai departe linkul acestui articol sau, daca esti abonat, sa dai un Fwd. mesajului de email care contine acest articol, catre persoanele care ar putea fi interesate de mentoratul financiar.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.