In atentia mea

Portret: Tony Robbins (II)

, , Lasa un comentariu

Unul dintre lucrurile care ma fascineaza la Tony Robbins este capacitatea de a oferi solutii, dar mai ales modul in care le ofera.

O solutie, mai multe probleme

Fiecare dintre noi avem probleme. Fie ca e vorba de sanatate, relatii cu cei din jur, viata sentimentala sau profesionala, problemele noastre ni se par, adesea, greu de trecut sau chiar insumontabile. Ne gandim ca trebuie sa facem eforturi constante si grele, pentru a duce lucrurile pe un fagas apropiat de ceea ce dorim, iar rezultatele nu sunt, de cele mai multe ori, decat aproximative.

Cu toate acestea, de multe ori lucrurile stau absolut diferit. Putem sa facem mici modificari si vom obtine rezultate extraordinare, dar aceste modificari de comportament trebuie sa fie repetate, pana la momentul in care produc obisnuinte.

Acest lucru a fost „descoperit” de Tony Robbins, mai bine zis a fost pus in valoare. Cum? Prin talentul sau extraordinar de a transmite informatia si a motiva.

Povestea care schimba vieti

Tony spune povesti: de fiecare data cand vrea sa transmita un mesaj, el scoate din cufarul  amintirilor, situatii, cazuri si exemple care te ajuta sa intelegi ce vrea sa spuna. Suntem, ca specie, obisnuiti sa ascultam povesti, asa cum faceau de fiecare data stramosii nostrii, cand se strangeau la foc, dupa ce au mancat impreuna masa de seara. Copii invata prin povesti, adultii extrag esenta din povesti.

Evident, Tony nu a „inventat” aceasta metoda de invatare, ea are radacini in toate cartile si miturile religioase ale omenirii. Biblia abunda de povesti, pildele lui Isus sunt povesti. Daca stai bine sa te gandesti, intreaga noastra viata este o poveste!

Aceasta este doar una din uneltele deosebit de eficiente, pe care le vei intalni la seminarele pe care Tony Robbins le tine pentru publicul larg.  Poti participa la un asemenea eveniment daca te alaturi grupului de romani care va merge la Londra (click aici pentru aceasta oportunitate).

Pana o sa-l vezi pe Tony live, iti propun pentru astazi un video care iti prezinta in actiune aceasta putere a povestii si te invata sa folosesti mici schimbari in viata ta, pentru a te propulsa spre succes.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.