Investitii la bursa

Despre FAP Turbo 2

, , , 6 comentarii
FAP Turbo 2

FAP Turbo 2

Te invit sa citesti pe site-ul special dedicat tranzactionarii cu roboti de trading la Forex, fapturbo.ro, un articol despre relansarea unuia dintre cei mai longevivi roboti, FAP Turbo, in varianta 2.

Pentru a citi acest articol, click aici.

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Despre FAP Turbo 2

  1. Bogdan zice:

    Normal ca au lansat versiunea 2 pentru ca li sau terminat bani castigati de la fraieri prin vanzarea primului robot. Nu cumparati prosti…luati mancare la copii.Robotul asta va produce doar pierderi la care se va adauga si costul lui desigur.Tot ce tine de el este pur marketing. Trebe doar citit source codul sa iti dai seama dupa ce principi feudale functioneaza.

  2. Bogdan zice:

    Scuze,doar dupa ce am postat am observat ca esti reseler dar parerea mea e aceiasi.Poti face bani din automated trading dar nu ca amator si clar nu cu o strategie cumparata cu 149$.In cazul in care nu stergi comentarile as mai mentiona un lucru.Statementurile de pe situl oficial fapturbo la versiunea unu era toate false .

  3. Luca Dezmir zice:

    nu mai recomand fapturbo.com, pentru ca am renuntat sa tranzactionez cu el si nu pot recomanda un robot cu care nu tranzactionez personal…

  4. Luca Dezmir zice:

    Gabriel,

    raspunsul e simplu: pe termen lung FAP Turbo nu aducea profit, in combinatie cu brokerii pe care ii folosesc eu (Alpari si Liquid Markets)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.