Finante personale

VIDEO- Cum sa faci bani inca din adolescenta

, , , , , 3 comentarii

Te invit sa vezi o prezentare video in format Mind Map, pe care o voi sustine pentru prima data in Timisoara, la o clasa de liceu, spre sfarsitul lunii Mai.

Te rog sa-mi lasi un comentariu in care sa-ti spui parerea despre continut si modul de prezentare. De asemenea, daca ai propuneri de surse de venit care pot fi utilizate de un adolescent, te rog sa mi le prezinti. Te rog sa tii seama ca exista anumite limitari legale legate de munca in timpul adolescentei, de aceea selecteaza cu grija propunerile.

Iti multumesc si astept comentariul tau!

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „VIDEO- Cum sa faci bani inca din adolescenta

  1. icnic zice:

    Prezentare excelenta.Nu mai este nimic de adaugat.Lipsa comentariilor ma face sa cred ca adolescentii nu sunt totusi interesati de subiect asa cum v-au lasat impresia…Se pare ca asi doresc doar bani …pur si simplu ,nu si CUM se poate ajunge la ei.. Felicitari pt.intreaga activitate !

  2. M.M. zice:

    Grozav. Bine structurat, usor de urmarit, fara a plictisi. Sa speram ca tânara generatie îl va receptiona într-un mod pozitiv. Foarte pozitiv.
    Congratulations!!!

  3. emrah zice:

    salutare!am urmarit acel video si ma ajutat foarte mult,eram dezorientat ma gandeam cum sa fac bani bine inteles cu MUNCA.acum inteleg cum se gastiga banii,ce valoare au,avand in vedere ca banii vin si se duc asa cum se spune,dar iti dezvolta personalitatea,devii creativ si intr-una ai tendinta sa faci ceva nou sa ajungi la independenta financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.