In atentia mea

Multumesc de o mie de ori!

, 6 comentarii

Peste 1000 de articole pe milionarulmioritic.com

Peste 100 de prieteni pe Facebook

Nu demult am avut de doua ori motiv de bucurie: contul meu personal de Facebook a inregistrat mai mult de o mie de prieteni iar blogul Milionarul Mioritic a depasit 1000 de articole publicate.

Este o bucurie sa stiu ca peste o mie de oameni mi-au cerut activ sa imi conectez contul personal de Facebook cu al lor.  N-am facut si nu voi face niciodata cereri active de prietenie, pe retelele de socializare, catre persoane pe care nu le cunosc, cum fac atatea alte ‘persoane publice’. De aceea ma bucur de fiecare noua cerere.

Este o bucurie sa stiu ca am depasit un numar rotund, de o mie de articole, scrise pe blog. Inseamna ca aceasta preocupare a depasit de mult stadiul de noutate, devenind o parte din viata mea. Faptul ca am primit aprecieri din partea voastra, faptul ca v-ati implicat activ prin comentarii (atunci cand ati facut-o, cei care au facut-o…) a fost feedback-ul necesar pentru a ma face sa continui. E o dovada de egocentrism atunci cand scrii pentru tine. De aceea, atunci cand nu vor mai fi comentarii si reactii pe blog, voi intelege ca ceea ce scriu nu mai intereseaza pe nimeni.

Pana atunci, va spun de o mie de ori „Multumesc”, pentru ca ati fost alaturi de mine in acesti ani, incepand cu 2007, cand am deschis blogul, si pentru ca in continuare imi oferiti prietenia.

Cu drag,

Luca

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Multumesc de o mie de ori!

  1. Tiberiu zice:

    Mult succes in continuare.
    Eu iti multumesc pentru cantitatea impresionanta de informatie de pe Blogul tau si nu numai.
    Esti un om cu adevarat valoros.
    Sper sa dobandesti Adevarata Libertate Financiara… si mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.