Finante personale

Bonus GRATUIT suplimentar la „Mai tare ca banca”

, , Lasa un comentariu

Bonus la "Mai tare ca banca"

Unul din capitolele prezente in cartea „Mai tare ca banca”, in care iti dezvalui un plan simplu de urmat pentru a-ti plati datoriile, se refera la reducerea cheltuielilor. Zilele acestea m-a „lovit” o idee: eu am o brosura special conceputa pentru Romania, in care detaliez peste o suta de metode de reducere a cheltuielilor, pe care le-am testat personal. De ce sa n-o dau bonus la „Mai tare ca banca”?

E adevarat, brosura este distribuita impreuna cu cartea „Iesi din labirint”, dar sunt sigur ca vor fi o multime de cumparatori care nu au cumparat inca „Iesi din labirint” si carora le-ar prinde bine brosura. Ca atare, oficial, brosura „+101 metode de reducere a cheltuielilor, testate de Luca Dezmir si comentate… tot de el” va fi prezenta pe CD-ul cu bonusuri, care vine impreuna cu „Mai tare ca banca”.

P.S. inscrierile pentru precomanda cartii „Mai tare ca banca” se vor inchide in 29 septembrie, deci mai aveti doar o saptamana sa primit cartea cu cel mai generos discount care va fi disponibil!

Click aici pentru precomanda.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.