In atentia mea

Mesaj de la un „prezicator” de trenduri…

, , Un comentariu

Gerald Celente este, fara indoiala, unul dintre cele mai interesante personaje publice din domeniul predictiilor. El este conducatorul Trends Research Institute si al publicatiei Trends Journal.

Trends Research Institute

De-a lungul timpului, a facut mai multe predictii adeverite, cum ar fi terorismul in SUA,  colapsul economic actual si razboaiele in care se tot implica SUA. Pentru o lista completa a predictilor sale si a aparitiilor in media (inclusiv la Oprah, Fox Television, Today Show, Good Morning America, etc.) va invit sa cititi biografia sa de la wikipedia.com (click aici).

La prima vedere Celente pare o portavoce a apocalipsei, dar daca te uiti atent la predictiile sale, vezi ca mare parte din ele s-au adeverit. Pentru un video cu predictiile sale adeverite, click aici.

In ultimul timp, Celente a prezis o intensificare a crizei, care va duce, conform lui, la razboaie pentru hrana. Va invit sa vizionati un interviu care l-a dat pentru postul Russia Today (rt.com) in care spune ca SUA se indreapta spre o criza economico-financiara cel putin la fel de mare ca cea din 1929.

E bine sa fiti cu ochii pe Celente…

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Mesaj de la un „prezicator” de trenduri…

  1. Predictii au facut multi, dar au prezis lucruri care s-au intamplat inca de la inceputul omenirii… crize, razboaie, etc.
    Aceste lucruri nu vor disparea niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.