In atentia mea

Multumesc!

, , , , Lasa un comentariu

Foto: Alfi007

Intr-un articol anterior si in Buletinului Informativ lunar pe care il editez, am facut un apel pentru a ajuta Asociatia pentru Educatie Complementara, redirectionand 2% din impozitul pe profit, pentru a strange fonduri ce vor fi folosite la producerea DVD-ului AVANTAJ LA START, editia 2011, care se va distribui gratuit in scolile din Romania.

Raspunsul a fost deosebit de scazut, tinand cont ca mesajul a ajuns la aproximativ 7000 de oameni. Am colectat in total, in aceasta campanie, in jur de 10 declaratii 230 (rata de succes 0.14%). Cred ca acest scor scazut este datorat faptului ca am inceput campania destul de tarziu.

In primul rand multumesc voluntarilor AVANTAJ LA START care s-au oferit sa mearga in orase pentru a colecta declaratiile 230, uneori la zeci de kilometri de casa.

Tin sa multumesc personal tuturor persoanelor  care au facut efortul de a merge la intalnirea cu voluntarii AVANTAJ LA START.  Acestia au fost din Bucuresti, singurul oras in care s-au strans suficiente persoane (minim 5) pentru a justifica deplasarea voluntarilor AS. Chiar daca mai sunt prevazute intalniri, in saptamanile viitoare, pentru strangerea de declaratii 230, acestea nu vor mai avea loc pentru ca nu s-au adunat suficiente persoane doritoare de a redirectiona 2%.

Multumesc de asemenea celor care ar fi vrut sa redirectioneze 2%, dar nu au putut pentru ca deja au facut acest lucru in sprijinul altor cauze.

Pentru cei care nu pot sa redirectioneze 2% din diferite motive, dar doresc sa primeasca raportul meu „2011- analize si oportunatati de a face bani„, am gasit o metoda: puteti dona o suma de bani catre Asociatia pentru Educatie Complementara, prin Paypal. Pentru detalii va rog sa o contactati pe Simona Hupov, presedinta asociatiei, folosind informatiile de la aceasta pagina.

Raportul „2011- analize si oportunitati de a face bani” va fi distribuit prin email in jurul datei de 13 mai.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.