In atentia mea

Am lansat lista de asteptare a cartii „Mai tare ca banca”

, Lasa un comentariu

Asa cum am spun intr-un articol anterior, am trunchiat pe site capitolele prezente gratuit din cartea „Mai tare ca banca„, un ghid despre cum sa-ti platesti mai usor ratele la banca. Inclusiv ultimul capitol aparut duminica a fost trunchiat. Ca atare, e posibil sa nu fi putut citi articolul pe site.

Doar cei care primesc articolele prin email vor putea sa citeasca nestingheriti viitoarele capitole. Mai sunt cinci capitole din carte (plus „Concluzia”, care unca nu stiu daca o voi da gratuit in site). De aceea, ca sa fii sigur ca poti citi aceste capitole, iti recomand sa te abonezi la site prin email. Daca esti abonat prin RSS, te poti abona si prin email (feedburner). Facilitatea de abonare o gasesti sub forma de icoana (desen albastru, ca un plic) in pagina de start a site-ului (homepage), in partea dreapta.

Iti recomand sa iei in considerare cumpararea cartii in format tiparit. Ca de obicei, prin cumpararea cartii vei deveni un sponsor al proiectului AVANTAJ LA START. De asemenea, cartea contine doua capitole-bonus, care nu vor fi prezente pe Milionar. Capitolele vor avea exemple si explicatii suplimentare care te vor ajuta sa intelegi mai bine conceptele prezentate in carte.

Am lansat o lista de asteptare a cartii. Daca lasi adresa ta de email, vei fi primul care va afla informatii proaspete despre carte si vei putea sa te inscrii la prelansarea cartii. Cei care se inscriu la prelansare, vor beneficia de un pret extrem de atractiv, cu o reducere semnificativa, plus alte bonusuri.

Pentru a te inscrie pe lista de asteptare, da click aici.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.