In atentia mea

Prelansarea cartii „Mai tare ca banca”

, , , Lasa un comentariu

Cei care urmaresc saptamana de saptamana seria de articole „Cum sa-mi platesc ratele la banca„, au observat ca mai sunt cateva capitole si termin cartea.

Sunt foarte multumit de modul in care am reusit sa scriu cartea, atat de continut cat si de viteza de scriere. Sper ca si voi apreciati pozitiv recomandarile mele, aceasta lucrare fiind prima de acest gen, scrisa de un autor roman. Daca stiti alta carte scrisa de un roman, care trateaza subiectul achitarii datoriilor la banca, va rog sa-mi spuneti titlul si autorul.

Poate ati observat ca am adaugat in cuprinsul cartii doua capitole:

  • Metode de consolidare a datoriilor
  • Exemple practice

Aceste doua capitole, foarte importante, vor fi prezente doar in versiunea tiparita. De asemenea, incepand de saptamana viitoare, voi incepe procesul de prelansare. Acest lucru inseamna, printre altele, ca voi indeparta cea mai mare parte din textele prezente gratuit pe site, lasand doar inceputul din fiecare capitol. Cititorii fideli au citit deja capitolele, iar de acum incolo vor putea citi fiecare capitol nou (in afara de cele doua mentionate anterior) timp de doar o saptamana dupa publicare.

Pentru publicare am doua variante:

1. sa public cartea eu, la editura si tipografia Gordian din Timisoara, unde am publicat si prima mea carte, „Iesi din labirint

2. sa public cartea sub forma de „supliment” la o revista cu tiraj national, dedicata subiectelor economice (revista de tipul „Ziarul financiar”, „Financiarul”, „Capital”, etc.)

Cu aceasta ocazie va rog pe voi, cititorii mei, sa ma ajutati. Daca vreunul dintre voi cunoasteti persoane care lucreaza la asemenea reviste, as fi recunoscator daca mi-ati face legatura cu ele, cu scopul de a purta discutii despre o posibila publicare a cartii (in serial, in revista, sau separat, ca si carte). Va multumesc anticipat.

In cazul in care nu voi reusi sa realizez un asemenea acord, voi folosi prima varianta. Procesul  va consta in deschiderea unei liste de prelansare, cei prezenti pe lista beneficiind de un pret redus substantial.

Va voi tine la curent cu evolutia lucrurilor.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.