In atentia mea

Webinarii gratuite: dezvoltare personala si nu numai

, , , Un comentariu

Incepand din luna  noiembrie 2010, proiectul AVANTAJ lA START a inceput seria de webinarii gratuite, pe teme de dezvoltare personala si nu numai. Webinariile au loc in fiecare Luni, de la ora 19.00, dureaza aproximativ o ora ,  au ca gazda pe Simona Hupov si diferiti invitati. Incepand cu acest an, avem ca parteneri Asociatia Empower Romania, care contribuie cu webinarii realizate de colaboratorii ei.
Pana acum au avut loc doua webinarii:

  • primul a fost sustinut de Simona Hupov, care a prezentat detalii despre editia din acest an, a treia, a proiectului AVANTAJ LA START (click aici pentru detalii si vizionarea inregistrarii)
  • al doilea a fost sustinut de psihologul si trainerul Adrian Popescu, cu titlul „Succesul, pas cu pas”

Astazi la ora 19.00 va avea loc un webinar sustinut de Mihai Zilahi,  cu titlul  „Retete de succes intr-un interviu de angajare”.

Pentru a vedea calendarul webinariilor, va rog sa vizitati aceasta pagina. Tot la acea pagina va puteti abona la sistemul automat de informare privind webinariile. Acest sistem va trimite doua atentionari, prin email:

  • una, cu aproximativ 5 zile inainte de webinar
  • una in ziua webinarului

Aceste mesaje contin link-ul de acces la webinar. Participarea la webinar implica sa aveti o conexiune de internet si un browser de web (Internet Explorere, Mozilla sau similare).

Va astempam la webinarii!

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Webinarii gratuite: dezvoltare personala si nu numai

  1. Pingback: Retrospectiva lunii Noiembrie, 2010 | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.