In atentia mea

Rezultatele sondajului despre frecventa articolelor in Milionar

, , Un comentariu

Saptamana trecuta, cu ocazia implinirii a 700 de articole aparute pe Milionar, am lansat un sondaj de opinie legat de cate articole ar trebuie sa apara in site, in fiecare saptamana.

Ca de obicei, am fost surprins de rezultate. Mai jos aveti o captura de ecran cu situatia in data de 18 aprilie 2010:

Pentru detalii dati click pe imagine.

Cei mai multi dintre voi au fost foarte toleranti cu mine: v-ati aratat disponibilitatea de a citi atatea articole cate voi scrie.

La mica distanta a fost grupa celor care ar dori sa citeasca 1-2 articole consistente pe saptamana.

Doar o minoritate ar fi vrut sa fie 5 sau mai multe articole pe saptamana.

Situatia actuala multumeste marea majoritate a cititorilor. Cel putin un articol este foarte consistent (in mod sigur cel care este reluat de pe empower.ro), dar de obicei scriu inca un articol „puternic” pe saptamana. In rest sunt resurse, semnale, recenzii.

Voi continua sa mentin aceasta structura, pentru ca ea este pe gustul vostru. Si de acum inainte veti avea 1-2 articole de analiza pe domeniile de baza ale site-ului, pe teme de interes privind finantele personale cu atingere spre realitatea romaneasca, despre investitiile la bursa sau legate de piata imobiliara romaneasca. In aceasta categorie se incadreaza si interviurile pe care le realizez, unde promit sa apara personalitati cat mai interesante din Romania, din diverse domenii de activitate.

In plus, daca sunt elemente importante in acea saptamana, vor fi articole „de completare”. In schimb nu voi incerca „sa umplu”, ca pana acum, toate cele cinci zile lucratoare din saptamana, cu articole. Daca nu vor fi subiecte importante de semnalat, vor exista si zile fara articole.

Va multumesc foarte mult pentru participarea la sondaj si va asigur in continuare ca va pretuiesc la fel de mult cum ma pretuiti voi pe mine

🙂

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Rezultatele sondajului despre frecventa articolelor in Milionar

  1. Pingback: Retrospectiva lunii aprilie 2010 | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.