In atentia mea

De ce nu esti inca milionar?

, , 2 comentarii

Luni mi-a venit o idee de titlu pentru un ebook:

De ce nu esti inca milionar

Daca in ebook-ul „Trei chei care deschid usa spre libertatea financiara” explicam metoda pe care o folosesc eu pentru a ajunge (multi)milionar, cred ca subiectul „de ce nu esti milionar” merita o atentie la fel de mare.

Spre deosebire de celelalte ebook-uri, acesta va fi „pe bani”, adica va fi prima mea tentativa de a produce si de a vinde continut sub forma electronica, in Romania. Stiu, este o incercare riscanta pentru ca in Romania se pirateaza tot ce se poate pirata. De aceea:

  • fiind o carte in format electronic, cine chiar e calic va putea sa sape pe net dupa ea, pentru ca sunt sigur ca vor fi persoane care o vor pune spre download
  • pretul cartii va fi mic (probabil in jur de 5 euro), ceea ce este infim fata de preturile similare la ebook-urile de limba engleza, care sunt de zeci de dolari SUA
  • majoritatea banilor obtinuti din acest ebook vor fi transferati proiectuluiAVANTAJ LA START, pentru a produce DVD-uri cu materiale de educatie alternativa care vor ajunge gratuit in scoli din Romania si in toate penitenciarele din Romania (deja de la editia a doua am trimis catre partenerul proiectului, Administratia Nationala a Penitenciarelor, DVD-uri care au ajuns in penitenciare)

Cu alte cuvinte, va voi invita pe toti cei care vor sa sprijine proiectul meu sa cumpere ebook-ul.

Acesta va contine atat consideratii tehnice, legate de finantele personale dar mai alesaspecte psihologice care va vor arata care sunt piedicile care va opresc din drumul vostru spre o viata financiara linistita.

Inca n-am idee cand voi scrie acest ebook, pentru ca programul meu este infernal, am in derulare sase proiecte majore care imi ocupa tot timpul din saptamana, inclusiv duminica. Ce pot sa va asigur este ca voi pune suflet in a scrie aceasta carte, pentru ca sa ajunga direct la inima cititorului.

In momentul in care voi incepe sa scriu acest ebook voi pune un formular de preorder (precomanda) in acest articol, pentru a vedea care este interesul. Cei care se inscriu la precomanda vor beneficia de un pret redus cu 20%.

Ce parere aveti?

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „De ce nu esti inca milionar?

  1. Adina zice:

    Trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori intru in categoria calicului care cauta pe net dar cand mi-ai spus ca majoritatea banilor vor fi folositi in dezvoltarea proiectului „Avantaj la Start” m-am bucurat foarte mult si as vrea sa ajut in acest mod. Daca stau sa ma gandesc bine, contravaloarea in lei a celor 5 Euro ii dau zilnic pe masa de pranz si ceva dulce…

  2. Luca Dezmir zice:

    acest gen de vanzare (cu virarea unor beneficiile obtinute din drepturi de autor) este foarte populara in vest. o voi folosi si la cartea mea „iesi din labirint”

    pentru o mai mare transparenta, voi derula vanzarile printr-un ong care se ocupa cu educatia non-formala, ong care va sponsoriza proiectul avantaj la start.

    mai multe detalii cand o sa pun la punct aspectele tehnice 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.