Investitii la bursa

Update trading automat: decembrie 2009

, , , , 7 comentarii

Luna decembrie 2009 a fost una aparte. Contul a inregistrat cateva operatii in pierdere, de valoare mare, ulterior recuperate. De asemenea, dupa a treia saptamana am oprit operatiunile, pentru ca sezonul sarbatorilor de iarna nu este propice investitiilor.

Cu toate acestea, luna decembrie a fost cu profit (click pe link-ul de mai jos pentru lista operatiunilor):

dec2009

Profit: 6.84 US$
Procentual: 2.51%

Profitul total al contului, pe anul 2009 (tranzactionat in lunile august-decembrie), este detaliat mai jos:

Durata contului: 17 saptamani
Profit Total: 39.11 US$
Procentual: 16.28% (profit anual 2009, 4 luni de trading activ)
Este un profit multumitor, tinand cont ca primele luni (septembrie-octombrie) au fost de test, pe noul broker (Alpari UK) cand am folosit un risc foarte scazut al contului.

Pentru detalii saptamanale referitoare la evolutia contului va recomand sa cititi articolele periodice care apar in site-ul special dedicat tradingului automat, fapturbo.ro

Comentarii

comments

Standard

7 gânduri despre „Update trading automat: decembrie 2009

  1. GubyIQ zice:

    interesant….insa nici pe departe nu se apropie de reclama celor de la fapturbo

    crezi ca cineva paralel cu domeniul trading-ului ar fi obtinut acelasi randament in cele 4 luni ? parca imi amintesc ca ai spus ca ai umblat pe la setarile robotului.

  2. GubyIQ zice:

    inca ceva, nu mai pot edita mesajul anterior
    m-am uitat pe statement`ul pe luna decembrie…vad ca unele SL`uri sunt disproportionat de largi fata de TP`uri, dar oricum nu-s respectate nici unul, nu-mi dau seama pe ce criterii sunt inchise tranzactiile.
    poti sa clarifici putin ? 🙂

  3. Luca Dezmir zice:

    GubiIQ,

    voi raspunde mai detaliat.
    1.bineinteles, nu trebuie sa te iei dupa ce spune vanzatorul. nu se pot face randamentele pe care le spun ei decat daca pui un leverage care iti produce un SL de 30-40%, care este inacceptabil pentru orice trader cu capul pe umeri

    2.deja robotul este ‘pe piatza’ de un an de zile, sunt o multime de conturi reale puse pe net care au facut mai bine decat al meu, oamenii respectivi spun ca fap turbo e un robot bun care produce profit si sunt de acord (completare: daca il setezi cum trebuie…)

    3.personal nu am vazut nici un cont care sa fie la plus fara sa fie modificate setarile ‘din fabrica’, desi producatorul se lauda ca asa e.
    sunt o groaza de variante de modificari ale setarilor de trading pe net, are omul de unde sa aleaga…

    4.strategia mea functioneaza „full force” din noiembrie, am obtinut +7% in noiembrie si +2.5% in decembrie (luna scurta si traditional grea).
    pentru cei care stiu despre ce vorbesc, SL setat la 7%, max drawdown 7-10% per operatiune (deh, slippage-ul)

    8.un incepator, fara minim ghidaj, nu cred ca poate ajunge la ce am facut eu. dar daca instalezi robotul pe acelasi broker si folosesti setarile mele, sunt sanse de duplicare a rezultatelor pe care le pun eu pe net.
    astept cu nerabdare acest moment , cand cineva dintre cei care cumpara licenta de fapturbo prin mine si foloseste setarile mele va pune contul lui pe net. contul real, evident!

    PRECIZARE IMPORTANTA!
    contul e tranzactionat cu fap turbo SI MEGADROID, pentru ca eu sunt in cautarea unei echipe de roboti care sa tranzactioneze impreuna si sa produca profit constant si consistent 😉

  4. Luca Dezmir zice:

    stop loss-ul e dinamic, in functie de durata de timp. este o grila de SL in functie de cat a trecut de la intrarea in investitie.

    am gasit pe net aceasta grila, a facut un tip reverse engineering la robot si a dat aceste date, daca sapi poti s-o gasesti.

    grila nu poate fi modificata decat daca folosesti add-on-ul tipului de care iti spuneam, dar nu are rost sa te complici, setarile disponibile in robot sunt suficiente pentru a face modificari ca sa ajungi la un profit bunicel.

    target-ul meu e 10% pe luna, l-am atins cel putin odata (la celalalt cont, care a fost public dar nu mai e, pentru ca l-am transformat in cont personal de tranzactionare). ai articolul despre luna respectiva in fapturbo.ro …

  5. GubyIQ zice:

    stii ce gand nu`mi da mie pace…e vorba aia in pietele financiare, „there`s no free lunch” … iar robotii chiar dau impresia ca asta ar fi.
    nu-mi vine sa cred ca in ritmul asta, vor exista mii, zeci de mii de persoane paralele cu subiectul care vor castiga constant bani nefacand nimic.
    strategii mecanice am mai vazut, au mers 6-9 luni cu 10% pe luna (ma gandesc la LP50 de pe vamist) ca apoi pur si simplu sa nu mai dea rezultate.
    voi urmari in continuare proiectul tau 🙂

  6. Luca Dezmir zice:

    pai ce, munca mea de optimizare continua a setarilor e „free”?

    evolutia pietei se schimba continuu, cand vezi ca nu mai merge te apuci si optimizezi…

    sa nu crezi ca din cei 50.000 de oameni care au cumparat fapt turbo, toata lumea face bani! sunt pline forumurile de tipi care spun ca robotul e o porcarie, ca le-a pierdut toti banii.

    robotul e o unealta. cu o sapa poti sa plivesti buruienile sau poti sa-ti tai degetele de la picioare, daca nu esti atent 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.