Carti, filme si evenimente

Randy Pausch- Time Management

, Lasa un comentariu

Probabil il stiti pe Randy Pausch din extraordinara conferinta cu titlul „Indeplinirea viselor din copilarie„. Daca n-ati vazut-o, v-o recomand cu caldura.

Azi vreau sa propun o alta conferinta, dedicata managementului timpului. Pentru oamenii ocupati, cel mai important lucru este sa-si gaseasca o modalitate de a realiza in cel mai scurt timp, cat mai mult. Eficienta se obtine prin metode variate, de la realizarea unor liste in functie de prioritati pana la delegarea anumitor sarcini catre alte persoane. In primul rand e vorba de disciplina si de control.

Necesitatea de a-ti controla timpul este esentiala in producerea banilor. Trebuie sa ai un respect enorm pentru timpul tau, care este o resursa neregenerabila. Trebuie sa selectezi metodele cele mai eficiente de a produce bani si de a transforma orice metoda intr-o sursa reziduala de venit. De aceea este important sa inveti despre managementul timpului.

Pentru cei care au asemenea probleme, prelegerea de mai jos poate aduce perspective noi si idei de care, poate, nu au auzit pana acum. Durata: 1 ora 15 minute. Prelegerea este in limba engleza si este impartita in mai multe sectiuni, mai jos aveti prima sectiune. Daca nu se incarca playerul video, puteti viziona conferinta aici.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.