In atentia mea

Retrospectiva lunii Aprilie

, 3 comentarii

Cuprinsul seriei Retrospectiva lunara 2009

  1. Retrospectiva lunii August 2009

Luna Aprilie a inregistrat o scadere a traficului, conform trafic.ro

aprilie2009

Se pare ca este cea mai mare scadere lunara a traficului, 24%, de la infiintarea blogului. Sper ca nu am ajuns sa va plictisesc 🙂

Numarul abonatilor a crescut de la 947 la 990 (azi 3 martie).

In cadrul proiectului AVANTAJ LA START am inregistrat o modificare importanta a structurii de organizare, prin aparitia Clubului AS si transformarea voluntarilor AS in Prieteni AS. E o schimbare mai mult decit de nume, pentru ca din luna Mai incep Webinariile AS, gratuite pentru membri Clubului AS,. Vor fi invitati traineri si speakeri care vor conferentia pe teme de dezvoltare personala. Primul webinar va fi lansat in 25 Mai, fiind prezentat de Ionut Ciurea.  Pentru cei care doresc sa afle detalii le recomand sa se aboneze la blogul proiectului AS. De asemenea, membri clubului vor avea acces la AS Summer Days, manifestare care va avea prima editia in vara anului viitor.

In cadrul aceluiasi proiect, site-ul online dedicat adolescentilor a prins viteza. Numarul de autori a crescut si sintem in continuare deschisi pentru cei care vor sa scrie in paginile sale. Dorim ca Avantaj la start Online sa fie cel mai puternic site de dezvoltare personala pentru adolescenti si tineri. Va invit sa va abonati prin email pentru a primi zilnic articole pe teme variate, de la tehnicilor de memorare la spiritualitate.

Tot in aceasta luna am inregistrat primul meu tutorial video, in cadrul proiectului fapturbo.ro, destinat robotului de trading automat FAP Turbo. Va invit sa-l vizionati aici. Voi scrie un articol-tutorial despre inregistrarea de fisiere video educationale, in care va voi impartasi experienta mea in acest sens.

Mai jos va prezint cele mai populare articole din luna care a trecut:

  1. Recenzie: Ajutor iluzoriu
  2. Cu cardul la plimbare
  3. Problema cu spam-ul si altele
  4. Propunerile lunii Martie
  5. Decizii grele la inceput de drum
  6. Citatul zilei
  7. Neglijenta sau altceva?
  8. Retrospectiva lunii Martie
  9. Vad bine…. fara ochelari!
  10. Cc: O dilema interesanta: Push sau Pull?

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Retrospectiva lunii Aprilie

  1. Adrian zice:

    Eu nu cred ca ne plictisesti deloc. Cred, mai degraba, ca este o scadere de moment.
    Mult succes pe mai departe si la cat mai multe articole interesante 🙂

  2. antic zice:

    nu cred ca ne-ai plictisit …. doar cred ca te-ai concentrat pe alte proiecte mai mult iar pe MM scrii din inertie…eu sincer cred ca mesajele tale nu mai au consistenta de alta data (adica nu mai vii cu nimic nou)…poate fi asta una din cauze. Fara suparare asta e doar parerea mea si poate te ajuta ca un feedback daca te gandesti sa arunci o privire sa vezi ce se intampla.

    in rest spor si tine-o tot asa

  3. Luca zice:

    antic,

    e adevarat, am fost prins foarte tare in alte activitati.
    ma concentrez mai ales asupra cartii pe care o scriu si mai nou pe fapturbo.ro, care cred ca are un viitor ‘stralucit’ 🙂

    pe de alta parte, cel putin doua articole pe saptamana sunt de nivel inalt (sau asa vreau sa cred), unul este reluarea de vineri de pe empower, altul este o serie (despre negative equity sau despre ‘inginerii financiare’) plus altele care mai apar, cum a fost cel despre copierea cartilor de credit sau debit.

    ma gandeam la o alternativa, sa scriu mai putine articole, dar cred ca acest melanj (articole soft si cateva articole consistente) este cea mai buna varianta, cel putin pana acum.

    mai e si sectiunea de twitter, unde dau link-uri proaspete, multe dintre ele sunt relevante numai daca le citesti atunci (articole gen stire)

    in viitor o sa mai apara si pregatirea noii editii avantaj la start, dar oricum spre vara traficul scade 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.