Investitii la bursa

Probleme tehnice la testarea FAP

, , Un comentariu

Cind am pornit testarea lui Fap Turbo, unul din cele mai importante obiective a fost folosirea unei configuratii hard mai vechi, pentru a vedea cum se descurca un computer „depasit”, cum multi dintre noi avem. Era vorba de vechiul meu server de testare pe care l-am folosit la realizarea unui program automatizat de furnizare a semnalelor de trading, impreuna cu un prieten programator.

In plin „elan” al testelor, cind erau deschise conturi la patru brokeri, am „experimentat” o blocare a sistemului. La reboot am primit urmatoarea eroare:

Windows  could not start because the following file is missing or corrupt: <Windows Root>\System32\Ntoskrnl.exe

Am incercat sa depanez in mai multe feluri, conform unei solutii, apoi a alteia. Pina la urma, cel mai dezastruos scanariu s-a adeverit: mi-a „crapat” hard discul (l-am verificat cu chkdsk). Din aceasta cauza nu voi putea recupera cele patru log-uri ale conturilor care functioneau de vinerea trecuta.

Trebui sa cumpar un nou hard disc, sa reinstalez sistemul si cele patru conturi la brokeri, dupa care voi reincepe testele.

Intre timp voi continua sa lucrez la site-ul care v-a gazdui proiectul de testare al Fap Turbo. Saptamina viitoare veti primi link-ul spre el.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Probleme tehnice la testarea FAP

  1. Pingback: Fap Turbo » Cu ce testez Fap Turbo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.