Carti, filme si evenimente

Pasii mei catre schimbare

, Un comentariu

Bine v-am regasit! Am descoperit un site interesant, aflat inca la inceput, dar care mi-a atras atentia prin titlu:

Pasii mei catre Schimbare sau www.steps4change.ro

Cea care a initiat acest blog este Raluca Mohanu si isi propune sa inceapa in forta si sa ne arate „Cum facem fata schimbarii„, sustinand o prelegere ce va avea loc in data de 27 ianuarie 2009, la Cafeneaua Cafepedia in Bucuresti.
Cateva detalii despre acest eveniment am aflat chiar de pe blog-ul ei, asa ca vi le fac si voua cunoscute, cine stie… toti trebuie sa fim pregatiti sa facem fata schimbarii, in viata personala sau profesionala, azi, maine sau peste cativa ani. Raluca ne spune asa:

Iata trei idei cheie ale acestei intalniri:

* Fiecare inceput inseamna si un sfarsit sau „Nu poti descoperi lumi noi daca nu consimti sa scapi din vedere tarmul pentru foarte multa vreme” (Andre Gide)
* „Inceputurile sunt intodeauna confuze” (John Galsworthy) dar si o sursa extraordinara de creativitate
* Lucrurile se intampla la timpul lor sau „Oricat de multi oameni s-ar implica, tot noua luni dureaza pana se naste un copil” (proverb american)
Ce beneficii aveti:
1. va dezvoltati flexibilitatea
2. va puteti accesa resursele interioare necesare pentru a parcurge schimbarea
3. reduceti la minim starile care va blocheaza pe parcursul schimbarii
Veti beneficia de acest curs mai ales daca ati trecut recent printr-o schimbare majora a vietii: v-ati schimbat recent locul de munca, v-ati separat de partenerul de viata sau v-ati mutat intr-un alt oras. Totodata, va va fi util in care in cazul care initiati o schimbare: vreti un stil de viata mai sanatos, o situatie financiara mai buna sau o promovare.
Cine este trainerul?
Eu 🙂
Cum se va desfasura:
Pe parcursul a trei ore veti avea ocazia sa parcurgeti atat exercitii individuale cat si de grup bazate pe instrumente specifice de life coaching.
Locatie: Cafeneaua Cafepedia Piata Romana (sala de evenimente de la mansarda), Str. Pictor Arthur Verona, Nr. 2, detalii la www.cafepedia.eu
Data: 27 ianuarie 2009, ora 18:30 – 21:30
Taxa de participare: 60 RON.
Inscriere: Trimiteti e-mail la [email protected]. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul „primul confirmat, primul inscris”.
Pentru informatii suplimentare, va rog sa ma contactati la 0724 515 669

Daca sunteti din Bucuresti sau din apropiere nu ratati ocazia, eu cred ca merita. Din pacate Timisoara e cam departe, dar… poate in curand o astfel de prelegere se va tine si la Timisoara. Ce zici Raluca?

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Pasii mei catre schimbare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.