Finante personale

Ebook gratuit, doar pina in 15 ianuarie!

, , 7 comentarii

Suze Orman loveste din nou!

Ca si data trecuta, pentru citeva zile, renumita specialista in finante personale da acces gratuit la un ebook ce valoreaza, in mod obisnuit, 10$ pe amazon.com

E vorba de Planul de actiune, noua sa carte aparuta in 2009.

suze_taking

Cartea vorbeste dspre realizarea de planuri financiare care sa te puna la adapost de probleme, in acest an care se anunta deosebit de dificil, dar si pentru anii viitori.

Cartea este disponibila pina la miezul noptii (ora CT la americani), 15 ianuarie anul acesta, de pe site-ul lui Oprah Winfrey.

Puteti downloada versiunea in engleza sau versiunea in spaniola.

Grabiti-va!

Comentarii

comments

Standard

7 gânduri despre „Ebook gratuit, doar pina in 15 ianuarie!

  1. Luca zice:

    m-am uitat peste ea in viteza. cam jumatate e pe chestii de finante personale specific americane (401k, scorul de credit, bani pentru facultate, chestii din astea) dar cealalta jumatate merita citita, pentru ca iti da o idee despre cum gindeste un specialist (specialista mai bine zis) in finante personale, care a reusit sa vinda milioane de carti. n-or fi chiar prosti milioane de cumparatori 😀

  2. stau de 2 ore pe site, citesc si nu-mi vine sa opresc laptopul … si e 2,26 dimineata! … am ajuns tirziu ca sa mai gasesc ebookul, insa am dat cautare dupa sirul action_plan_english.pdf si am gasit fisierul imediat pe uploading.com … multumesc pentru toata comoara din paginile mimi (milionarului mioritic)!!!

  3. Pingback: Un motiv pentru educatie financiara

  4. Pingback: Un motiv pentru educatie financiara | Milionarul Mioritic ®

  5. Pingback: Podcast gratuit de finante personale cu Oprah si Suze Orman | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.