Finante personale

Despre criza si ignoranta (poveste adevarata)

, , 3 comentarii

din-gura-in-gura

Aceasta discutie este reala.

1: Ce mai faci draga? Cum o mai duci?

2:  Pai ne descurcam si noi cum putem.  …(companie multinationala) a zis ca nu ne da prima de Craciun anul asta. Nici … (companie multinationala) unde lucreaza barbatu-miu nu va da prime. Cica din cauza crizei.

1: Ce prostie, draga! Nu e nici o criza. Povestea asta e folosita de multinationale ca motiv sa nu dea prime la angajati.

2: ?!

Cind mi s-a povestit acest dialog, am ramas fara cuvinte. Voi cum comentati?

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Despre criza si ignoranta (poveste adevarata)

  1. nicolae zice:

    Asa e romanul in proportie de 70%, aplica politica strutului si asteapta sa treaca pericolul.Probabil ca daca sotul ar fi ramas deja fara slujba , ar fi inteles ce aia criza.Omul e prea ocupat ca sa se mai informeze si,implicit, sa inteleaga ce se intampla in jurul lui.E prea ocupat cu ce pune pe masa doar in ziua urmatoare, ce va pune pe masa peste 1 an nu mai e problema lui.Cred ca ar trebui ca documentarul”Zeistgeist”sa fie vizionat la o ora de maxima audienta pe un post de televiziune nationala, poate ar mai pune lumea pe ganduri si ar incepe sa gandeasca viata mai in ansamblu.

  2. La mine in Londra au taiat 27,000 de locuri de munca dintr-un foc la Woolworths… am vazut magazinele cum erau pur si simplu pradate, marfa distrusa de „cumparatori” si aruncata pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.