In atentia mea

Cum am pierdut articolul de azi

, , 4 comentarii

Tocmai am vrut sa public articolul de azi despre Bluehost. Am intrat din meniu de manage post pe articol (scris deja si salvat) si m-am grabit sa-i dau „Publish” inainte sa se incarce toata pagina.

A fost distractiv 🙁

Cind am vrut sa verific daca e publicat, am constatat ca post-ul era fara text. M-am dus inapoi in meniu de manage post unde articolul era prezent, tot fara text. In plus, articolul se  publicase cu optiunea „comments off”

Voi ati mai patit asa ceva? Daca nu, sa fiti atenti la aceasta situatie, ca sa nu pierdeti post-uri scrise deja.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Cum am pierdut articolul de azi

  1. godefroy zice:

    @luca
    si n-ai mai putut sa-l publici inca o data? inteleg ca-l aveai salvat – daca da, inseamna ca nu e problema

  2. Luca zice:

    aici e ciudatenia.
    articolul era salvat dar nu era publicat.

    cind am dat click ca sa ajung pe articol, s-a incarcat doar zona de lucru a paginii dar nu si textul articolului. n-am asteptat sa se incarce textul si am dat click pe publish.
    articolul a aparut, dar fara text. si cind m-am dus din nou la articol in manage post, articolul era fara text. foarte ciudat.

    interesant este ca wordpress are o functiune foarte buna de salvare. au fost cazuri cind a cazut netul si n-am pierdut ce am scris desi nu dadusem Save. Sau mai rau, am trecut din greseala la alta adresa de net (pornind din pagina in care scriam articolul), nu era salvat nimic dar am dat back si textul era acolo.

    din cauza acestor experiente pozitive m-am bazat cam mult pe wordpress si am scris articolele la prima mina direct pe net. acum o sa fiu mai atent.

  3. godefroy zice:

    sa inteleg ca iti concepi articolele direct in wordpress, fara sa le ai in vreun notepad ceva? intr-adevar, te-ai bazat cam mult pe wordpress, dar nu-ti face griji, asteptam cu rabdare sa-l refaci sau sa-l concepi in alta forma.
    sunt convinsa ca faci parte din categoria oamenilor care nu fac aceeasi greseala de doua ori, deci spor la treaba 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.