In atentia mea

Retrospectiva lunii iunie

9 comentarii

Luna iunie 2008 este prima luna de la deschiderea blogului in care s-a inregistrat o scadere a traficului fata de luna anterioara, cu 13,5%. Cu toate acestea, numarul de pagini vizitate a crescut.

Din punct de vedere al abonatilor, cresterea a fost de 13.91%, de la 424  la 483 (fata de 25,81% luna mai). Si la acest capitol cresterea este cea mai mica (fata de luna precedenta) de la inceputul blogului.
Las la aprecierea voastra aceste date. Sper ca aceste date sa nu fie din cauza scaderii atractivitatii blogului.

Am consemnat (fara a scrie un articol) cel de-al 200-lea post al blogului. Am inceput seria de articole „Primii pasi in trading„. Am asamblat ebook-ul gratuit „Dincolo de bani”. Am inceput sa lucrez mai mult la proiectul de educatie financiara a tinerilor de liceu, care ulterior l-am deschis catre alte arii de educatie.

In rest, multe articole scrise pe blogurile cu care colaborez, dar a caror valoare ma stradui sa fie cit mai ridicata. Va las mai jos in compania celor mai populare articole din luna iunie:

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „Retrospectiva lunii iunie

  1. ALI zice:

    Luna iuniee este luna in care incep preocuparile pentru gasirea destinatiilor de vacanta si chiar vacantele. Mie mi se pare normal sa fie o mica scadere a traficului.

  2. dragosh zice:

    luna asta ai avut multe cc-uri.
    eu te am in bara de sus la feed.
    si pe tine si majoritatea blogurilor unde mai scrii. si cand vad un cc, de obicei il stiu deja si nu mai intru. si luna asta ai avut mai multe ca de obicei. eu te-as sfatui mai intai sa scrii pe blogul tau articolul, apoi sa-l pui si pe blogurile „partenere”.
    o zi buna.

  3. Luca zice:

    multumesc pentru observatie!

    scrierea de post-uri pentru alte bloguri/site-uri este o tehnica de promovare care are dezavantajele ei. sint multi detinatori de bloguri sau site-uri care cer exclusivitate. eu sint multumit ca pot sa reproduc articolele pe milionar dupa 2-4 saptamini, pentru cei care vor sa urmareasca doar blogul meu.

  4. lavinia zice:

    personal citesc pe langa acest blog si celelate bloguri unde scrii, pentru posturile tale dar si a celorlalti „witteri”. sa zicem ca in timp iti extinzi activitatea si pe alte bloguri.atunci pe milionar practic o sa apara numai cc-uri?eu cred si sper ca cc-urile postate in luna iunie te-au ajutat pentru pregatirea unor articole din zilele urmatoare pe milionar!
    weekend placut!

  5. Luca zice:

    situatia cu Cc o sa continue. avantajele pe care le am (printre ele fiind accesarea unui numar mai mare de cititori la care mesajul meu va ajunge) sint mult mai mari decit dezavantajul de a avea un trafic mai redus la milionar.

    in fond nu conteaza pentru mine unde cititi articolele mele. daca sinteti curiosi si vreti sa le cititi imediat dupa aparitie, veti merge pe blogurile sau site-urile cu care am colaborari.

    bineinteles ca vor si articole exclusive pe milionar. de exemplu noua serie despre credit este prezenta doar aici. de asemenea, stiri si comentarii calde despre evenimente economice deosebite veti avea tot pe milionar.

  6. Pe Empower.ro Luca are (ca si restul de autori, rezidenti sau invitati) obligatia sa mentina exclusivitatea articolului timp de o luna. Este ceva normal pentru proiectele care se respecta, deci nu dati cu pietre in el 🙂

    Sunt convins ca va scrie aici pe milionar articole care nu vor fi publicate prin alte parti. Si nu e vorba doar de articole, aici gasiti si ebooks, sondaje si alte comentarii ale lui Luca pe care nu le gasiti in alta parte.

    PS: Luca, traficul a scazut din cauza vacantelor. Va fi asa 3 luni de zile, isi va reveni dupa 7-10 septembrie. Este extraordinar ca abonatii la RSS cresc, in ciuda acestui fapt, chiar daca este o crestere mai mica decat de obicei.

  7. Sorin Marcu zice:

    Ar fi de dorit sa nu mai apara articole sumare cu observatia „proiect” …il voi finaliza curand .
    E descurajant sa citesti un titlu incitant si sa nu gasesti practic mai nimic .Te face ca ulterior sa iti vina sa trimiti e-mailul de instiintare direct la cos.
    E cu totul altceva cand citesti o opinie care poate fi ok …sau nu si eventual o continui dupa ceva timp si chiar poti anunta acest aspect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.