In atentia mea

Retrospectiva lunii aprilie

7 comentarii

Luna aprilie a inregistrat o crestere mai scazuta a numarului de vizitatori, conform trafic.ro

Pe de alta parte, a fost o luna plina de realizari. Mi-am tinut promisiunea de a dedica aceasta luna finantelor personale. Am inceput si am incheiat o serie deosebit de importanta de articole, Dincolo de bani, serie pe care o voi asambla intr-un ebook ce va contine in plus un capitol de concluzii generale asupra temei.

Dintre toate ebook-urile de pina acum, acesta este, din punctul meu de vedere, cel mai important (pina acum), deoarece prezinta concis mecanismele prin care se realizeaza acumularea bogatiei. Sintetizeaza imaginea procesului ce se ascunde dincolo de inselatoarea perdea a simbolului banilor. Acest ecran de fum ne impiedica sa vedem mecanismul financiar care pune in functiune lumea de astazi, pe care il putem folosi in avantajul nostru.

Numarul abonatilor a crescut de la 251 la 337, o crestere de 34,26% (fata de 22,8 % luna trecuta). Un lucru imbucurator, tinind cont de faptul ca traficul propriu-zis a inregistrat o crestere mai mica decit luna trecuta.

In acest articol nu voi vorbi despre proiectele lunii aprilie si nici despre proiectele de viitor. Am multe surprize pentru voi, pe care le voi desconspira intr-un alt articol. Ce pot sa va spun este ca toate imbunatatirile vor raspunde intrebarilor si sugestiilor voastre si va vor permite sa va imbunatatiti la concret situatia financiara.

Comentarii

comments

Standard

7 gânduri despre „Retrospectiva lunii aprilie

  1. Feri zice:

    Ma pregatesc sa vand repede actiunile cand incepe scaderea crescuta…sau cresterea scazuta….sau…cum era ?
    😛

  2. ALI zice:

    Trebuie sa tinem cont si defaptul ca in luna aprilie au fost sarbatorile de Paste. Nu poate fi considerata o luna intreaga din punctul de vedere discutat.
    Am observat o crestere mai mica si in alte domenii de activitate, in aprilie, in ultimii 4 ani.

  3. Pingback: Desaga cu proiecte | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.