Carti, filme si evenimente, Eveniment

Eveniment: Choose to be rich

, , 3 comentarii

Inainte de a arunca o privire critica asupra initiativei de seminarii cu problematica de educatie financiara, trebuie sa-l felicit pe Ionut Ciurea pentru initiativa. Este prima actiune de acest fel in Romania (dupa cunostinta mea, va invit sa ma contraziceti!) a carei importanta nu este data numai de primordialitate dar si de subiect. Intr-o societate proaspat desprinsa din comunism (douazeci de ani e putin pe scara istoriei), a fi bogat este sinonim in ochii majoritatii populatiei cu o realizare de multe ori bazata de oportunism smecher si masinatie la limita legalitatii. Realitatea, desi cuprinde si imaginile amintite anterior, este in mare parte cu totul alta. A fi bogat este in primul rind o exprimare a puterii interioare de a fi cine doresti, de a te realiza pe plan financiar.


Voi incepe cu caseta tehnica a evenimentului:

Eveniment: inAction! 3, Choose to be rich
Perioada de desfasurare: 20 martie 2008, intre orele 15.00 – 20.00
Locatie: Bucuresti, U Business Center (sediul Citibank si Uzinexport)
Adresa: Bd. Iancu de Hunedoara nr.8
Trainer: dr. Cristian Carstoiu
Pret: 150 RON (TVA inclus pentru persoanele fizice, persoanele juridice platesc in plus TVA)
Discount-uri:

  • 25% discount / plata cu minim 60 zile inainte de urmatorul eveniment
  • 15% discount / plata cu minim 30 zile inainte de urmatorul eveniment
  • 5% discount / plata cu minim 15 zile inainte de urmatorul eveniment
  • discount-uri suplimentare la achizitionarea de evenimente multiple

Continutul pachetului:

  • 5 ore de training per eveniment si suport de curs per eveniment
  • Acces parolat la sectiunea membri BRONZE intelliBiz Solutions

Subiecte abordate:
* cum gandesc oamenii bogati;
* cum iti definesti scopurile tale financiare;
* care sunt obstacolele spre bogatie;
* care este strategia acumularii averii.
Inscriere on-line: http://events.intellibiz-solutions.com/inaction/inscrieri/
UBC

Desi nu cunosc locatia, pare sa fie ok. Am gasit cu greu o imagine a cladirii, ar fi fost interesant ca organizatorii sa ne fi prezentat fotografii din sala in care se desfasoara evenimentul. Ziua de Joi poate sa fie un inconvenient pentru persoanele care stau la servici pina dupa-masa tirziu.

Cinci ore pentru desfasurarea evenimentului pot sa fie putin sau pot sa fie mult, depinde de trainer. Personal mi se pare putin, as zice mai degraba ca este un curs introductiv sau de familiarizare cu problematica decit unul care sa intre in detalii.

Pretul mi se pare mediu dar nu pot sa fac o evaluare pret versus valoarea cursului, pentru ca nu am participat la el. Cei care vor participa la eveniment sint invitati sa comenteze acest aspect in articolul pe care il voi scrie in Lunea de dupa manifestare.

Un element forte sint discounturile, care mi se par consistente. Un set de discount-uri se refera la inscrierea timpurie iar altul la achizitionarea mai multor evenimente simultan. Din pacate primul pachet e indisponibil (au ramas mai putin de 15 zile pina la eveniment) dar daca veti participa la mai multe evenimente puteti obtine reduceri de pret.
Cu aceasta ocazie invit organizatorii de evenimente sa-mi trimita detalii despre acestea cit mai devreme pentru a putea informa din timp publicul de discount-urile practicate.

Pe site-ul organizatorului exista doar o lista succinta cu subiectele abordate. Nu am primit detalii suplimentare deci nu pot sa vi le ofer. Voi incerca sa ghicesc despre ce este vorba din informatiile primite.

Titlul evenimentului (Choose to be rich) si amintirea celui care l-a dezvoltat (Kiyosaki) ma face sa cred ca acest seminar este o franciza dezvoltata pe baza programului Choose to be Rich. Pare normal deoarece editura Amaltea a lui Cristian Carstoiu a publicat carti scrise de Kiyosaki. Pina la aceasta data nu am primit confirmarea sau infirmarea acestei informatii de la organizatori.

Programul original (in limba engleza) cuprinde 12 CD-uri, mapa, 300 de pagini de documentatie, un video de 60 de minute, un soft care te ajuta sa-ti elimini datoriile si o caseta audio. Pentru mai multe detalii, inclusiv cuprinsul detaliat al Cd-urilor vizitati acest site.

Programul este foarte consistent si nu ar putea fi acoperit nici in trei zile pline de seminar.
Acest material poate fi cumparat la pretul de 74.5 US$ plus taxe postale de la amazon.com, iar detalii pot fi gasite aici.

In plus Kiosaki ofera consultanta one-to-one (unu-la-unu) prin programul personalizat Choose to be Rich care te ajuta sa-ti imbunatatesti finantele personale.

Nu stiu cite elemente din acest program se vor regasi in seminarul de la Bucuresti. Cert este ca un seminar ofera mai mult decit informatii. El creaza o stare de spirit, o emulatie pozitiva atunci cind trainerul este suficient de talentat ca sa ofere aceasta experienta auditoriului.

Nu pot sa spun daca veti avea parte de aceasta experienta. Sint la fel de curios ca si voi. Mi-ar fi placut sa particip la eveniment. Poate cu alta ocazie.

Pina atunci nu-mi ramine decit sa scriu un articol-concluzie, care va fi postat pe Milionarul Mioritic in 23 martie, articol ce este deschis observatiilor si comentariilor voastre, cei care vor participa la seminar.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Eveniment: Choose to be rich

  1. Radu zice:

    am avut ocazia sa particip la seminarul de la World Trade Center Bucuresti,ala despre care ai scris intr-un post anterior. Mie mi s-a parut foarte profi realizat si James Hughes chiar stia bine de tot ce zice. Ma asteptam ca la pretul de 119 euro sa fie putina lume,dar au fost cam 30-40 de persoane.concluzia la care am ajuns dupa seminarul asta este ca e imposibil sa iti spuna foarte multe intr-o singura zi,fie ea si de 8 ore. Adica iti spune multe,dar mai mult la general.Insa organizarea,oamenii mi s-au parut profesionisti.Locatia a fost una foarte buna,langa hotel Sofitel. Singurul minus a fost traducerea din casca,care de multe ori lasa de dorit.Bine ca inteleg engleza.A fost ok,dar nu cred ca isi merita banii un astfel de seminar. Eu am castigat o invitatie gratuita si mi s-a parut convenabil sa fac un drum lung(TM-Buc) pentru seminar.

  2. Luca zice:

    @ Radu

    iti multumesc pentru feed-back! a fost foarte valoros.

    nu ma indoiam ca vor fi participanti la acel eveniment. titlul meu spune totul:

  3. Pingback: retrospectiva lunara,martie 2008 | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.