In atentia mea

100 de motive pentru a continua

, 11 comentarii

100 de motive

Milionarul Mioritic a trecut un prag: acest articol are numarul 101.

Este un motiv de satisfactie dar pentru mine reprezinta o reamintire a faptului ca acest blog (in masura in care va avea succes si audienta) este un proiect de lunga durata. Desi 100 este o cifra frumoasa, reprezinta doar inceputul. Sint inca imens de multe de spus. Pe masura ce trece timpul, apar altele, imi vin idei.

Nu cred ca o sa intru in pana de subiecte. Pentru ca o data cu trecerea anilor, ma schimb si eu, ca om si ca investitor. Descopar lucruri noi, cizelez si imbunatatesc metode vechi, le adaptez acestor timpuri in continua miscare.

Pentru Milionarul Mioritic as avea timp si energie. Problema banilor nu se pune (ei imi vin din alte surse) deci acesta nu ar fi un motiv sa-l intrerup. Singurul lucru care ma poate opri ar putea fi lipsa de interes a publicului pentru acest subiect (ceea ce nu cred) sau pentru modul in care il abordez eu (mai degraba).

E greu sa scrii pentru un public atit de larg. Primesc aproape in fiecare zi notificari cu persoane care renunta la abonamentul la Milionar. Pe toti ii intreb ce i-a determinat sa renunte, foarte rar mi se raspunde. E greu sa lucrezi fara feed-back. Iar reamintirea permanenta a faptului ca sint oameni care devin indiferenti la efortul tau poate fi o sursa de nemultumire.

Nu pot sa ma pling, numarul abonatilor creste relativ constant, semn ca sint mai multi oameni care spun DA fata de cei care spun NU. Acest lucru ar fi suficient sa ma determine sa continui.

Iar cind am momentele mele de indoiala (cum le are, cred, oricine) mai citesc (e adevarat, putinele) mesaje de multumire de la voi si ma uit la contorul articolelor scrise. Atunci imi spun: „Uite, am scris o suta de post-uri si inca ma citeste lumea. O suta de motive pentru a continua sa scriu. „

Comentarii

comments

Standard

11 gânduri despre „100 de motive pentru a continua

  1. gabi zice:

    Ai mai…nu fac parte din categoria persoanelor care comenteaza prea des…eu mai mult citesc si tac. Dar daca de feedback ai nevoie, nu pot sa-ti spun decat: tine-o tot asa!!! Singura mea nemultumire e ca scrii prea rar – daca ar fi dupa mine nu mi-ar ajunge 3 articole pe zi 😉

  2. Daca ainevoie de incurajari, atunci gandeste-te la faptul ca multora (sunt unul dintre…) le place sa „te citeasca” in mod constant, fara a isi face simtita „prezenta” in mod activ. DAR interesul fata de subiect – intretinut cu talent, de ce sa n-o spunem?- este mare,din cein ce mai mare. EU unul, am pus acest blog in bara de stare a i-explorer si poate nu sunt singurul….
    Succes, felicitari,si fi sigur, Luca, de sustinerea tacita dar la nevoie dovedita a celor multi… si destepti 🙂

  3. M-am dezabonat din neglijenta…Asta nu înseamna ca nu va pretuiesc.Am ce învata din articolele dumneavoastra, chiar daca multe lucruri despre investitii înca nu le pricep. Una dintre pasiunile mele mari este literatura motivationala si multe dintre cartile pe care le recomandati, au fost studiate cu multa sîrguinta ,cu creionul în mîna.Din toate am învatat un mare adevar: cu cît daruiesti mai mult, cu mult mai mult îti daruiste VIATA! Este si unul dintre marile motive pentru care încerc sa pun multa daruire la constructia propriului meu blog. L-am denumit simplu: http://profitpermanent.blogspot.com/ si sper din inima sa fie de folos-cum doriti de altfel si dumneavoastra pentru propriul site!- tuturor celor care îl acceseaza. Cu aleasa pretuire, Dan Duduman

  4. Ababei Mihai zice:

    buna ziua domnule eu sunt din bacau si exact asta caut, un investitor care sa ma ajute sa-mi pun pe picioare o afacere, aceasta constand intr-o pensiune.as vrea sa o pun pe picioare prin fonduri europene dar nu am banii pentru cofinantare, aici ar interveni o persoana cu bani care sa fie dispusa in prima faza sa-mi ofere partea de bani pe care o cere UE drept contributie personala.mai exact partea mea din investitie ar fi fondul nerambursabil de la Uniunea Europeana.daca aveti vreun sfat sau un gand va multumesc anticipat.
    o zi buna!

  5. Luca zice:

    D-le Adabei,

    imi pare rau sa va spun dar Dvs. nu puteti veni cu ceva ce nu aveti (fonduri europene).ar trebui sa puneti ceva la bataie, macar terenul pentru pensiune.

    cu problema Dvs. se confrunta o multime de oameni. nu poti accesa fonduri europene daca nu ai bani. acesta este un criteriu de selectie important: cine a reusit sa faca bani (probabil) merita sa primeasca bani „pe gratis”. cred ca ma intelegeti…

  6. Ababei Mihai zice:

    multumesc pentru raspuns!terenul am credinta ca il pot cumpara cu un credit, pasul urmator e problema.
    va salut cu respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.