In atentia mea

2007 – aproape la timpul trecut

, , 6 comentarii

Ezitarea de a scrie un post despre anul care a trecut mi-a fost dizolvata in momentul in care am citi articolul lui Bobby Voicu, pe care vi-l recomand cu caldura.

Ce m-a frapat, dincolo de a-nu-stiu-cita dovada a faptului ca legea atractiei functioneaza, este ca Bobby Voicu e ca mine (sau eu sint ca Bobby Voicu!) si anume:

  • nu imi plac sefii
  • sint self employed
  • imi place independenta financiara
  • imi place sa fiu mobil (sa pot lucra oriunde in lume, folosind un laptop)
  • imi place sa calatoresc

Am ales aceleasi vise dar ni le indeplinim in feluri diferite. El are proiecte on-line iar eu sint investitor la bursa. Asta sa insemne ca „Toate drumurile duc la Roma?”

Pentru mine si familia mea (eu nu pot sa le separ!) anul 2007 a fost un an excelent, cu maxime in mai multe domenii. Iata plusurile mele:

  • in ultimii ani bursa a fost buna cu mine, am iesit la pozitiv de fiecare data, dar acest an a fost primul in care „am spart codul” cum spun americanii, adica am reusit sa gasesc metoda care sa-mi aduca un cistig constant la bursa, indiferent daca aceasta merge in sus, in jos sau lateral
  • pe plan imobiliar s-a concretizat un contract la care muncim de la inceputul verii, un contract ce speram sa ne aduca profitul pe care il dorim; meritul acestei realizari ii apartine aproape in totalitate sotiei
  • am inceput proiectul Milionarul Mioritic, respectindu-mi o promisiune facuta cu ani in urma; pe atunci nu imi imaginam ca o s-o fac atit de repede si atit de diferit (fata de planut trasat initial)
  • am avut o vacanta foarte reusita (turul Italiei in trei saptamini)
  • am legat prietenii cu citiva oameni deosebiti, care sper sa devina relatii pe viata

Anul viitor se arata greu si favorabil in acelasi timp. De fapt urmatorii doi ani. Ani in care trebuie sa definitivam proiectele incepute si care sa ne aduca libertatea financiara pe care o dorim. Pentru ca independenta financiara nu inseamna libertate financiara. Libertate financiara inseamna, simplu spus, libertate, adica sa faci ce vrei fara sa te gindesti la bani.

Sintem motivati si increzatori in acelasi timp. Lucrurile sint pe fagasul cel bun si ruleaza in directia dorita.

Va doresc si voua un An Nou la fel de bun cum il prevad pe al nostru.

La multi ani!

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „2007 – aproape la timpul trecut

  1. BLAJUT EUGENIU zice:

    Ma bucur pentru realizarile dv si pentru ca doriti ca si altii sa reuseasca.
    Anul meu 2007, nu a fost la fel de grozav. Faptul ca am cumparat cateva actiuni, nu inseamna ca joc la bursa, desi as vrea. Poate nu am curaj, sau nu-mi place sa resc, sau nu am un broker care sa ma initieze in acest domeniu. Am citit „milionarul Mioritic” si am sa-l recitesc pentru a gasi noi idei si noi oportunitati.
    Anul 2008, sa fie la fel de darnic pentru dv. Sarbatori fericite si „La Multi Ani”!
    Cu stima,
    Eugeniu Blajut

  2. Korobase zice:

    A fost poate cel mai greu an din viata mea, am trecut printr-un faliment… Am invatat enorm de multe lucruri, inclusiv ca „nu conteaza cat castigi, ci cu cat ramai…”

  3. pentru Korobase

    Imi amintesc de un an foarte greu; toate pareau sa fie impotriva noastra, de la probleme de sanatate pina la cele financiare. La fel ca tine, greutatile ne-au incrincenat, am invatat din esecuri si am trecut peste ele.

    Nu pot spune ca succesele au venit simplu si usor. Dar ce pot sa te asigur este ca nu trebuie sa te dai batut, nu trebuie sa te opresti si rezultatele vor apare.

    Trebuie sa inveti continuu, nu numai din greseli. Greselile trebuie privite in fata si tinute linga inima. Ele te feresc de esecurile viitoare. In ele sta saminta victoriilor care vor veni.

    Iti urez un An Nou cu Sanatate si sa nu-ti pierzi increderea in succes!

  4. Nici eu nu pot spune ca am avut un an foarte bun, dar am trecut peste si ma bucur. Ma duc spre noul an cu multa speranta ca va fi mai bine, dar am invatat ca depinde si de mine, ce alegeri fac. Pentru ca daca nu fac schimbari, tot asa va fi si anul viitor. De aceea sunt dispus sa fac lucrurile altfel si cred ca ma ajuta si acest blog, mai ales din punctul de vedere financiar. Mersi si sincere va urez un An Mult mai bun.

  5. Pingback: Spre 2008 | Tudor Mateescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.